Ο «έρωτας» του σκηνοθέτη Πέδρο Αλμοδοβάρ… που «Δεν κρατιέται»!

Με ποιά ηθοποιό του ένιωσε για πρώτη φορά σεξουαλική έλξη;

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add star.gr on Google
«Όταν ο φακός κινείται από τον πόθο , δίνει άλλη οπτική στο χαρακτήρα» δήλωσε σε συνέντευξη του ο σκηνοθέτης Πέδρο Αλμοδοβάρ, παραδεχόμενος τη λατρεία του προς τη μούσα του, Πενέλοπε Κρουζ, για την οποία έγραψε αποκλειστικά το “Γύρνα Πίσω”, μετά την “Kαυτή Σάρκα”.
pedroandpen460.jpg
Ο «έρωτας» του σκηνοθέτη Πέδρο Αλμοδοβάρ… που «Δεν κρατιέται»!

Οι δυό τους συνεργάζονται ξανά στην κωμωδία «Δεν κρατιέμαι», η οποία κάνει την πρεμιέρα της στις 21 Μαρτίου.
Ο «έρωτας» του σκηνοθέτη Πέδρο Αλμοδοβάρ… που «Δεν κρατιέται»!
«Με την Πενέλοπε ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα σεξουαλική έλξη με ηθοποιό μου. Η επιθυμία μου βέβαια ήταν ελεγχόμενη, γιατί συνήθως δεν έχω σεξουαλικές σχέσεις με γυναίκες» είχε παραδεχτεί σε παλιότερη συνέντευξη του ο Αλμοδοβάρ. Μάλιστα αποκάλυψε πως όταν την είδε πρώτη φορά εκείνη ήταν 17 ετών και είχε τηλεφωνήσει στον ατζέντη της να του δώσει συγχαρητήρια. «Ο τρόπος που μιλούσε ήταν πολύ ασυνήθιστος αλλά ταυτόχρονα εξαιρετικά φυσικός και αυθεντικός» είπε χαρακτηριστικά.
Ο «έρωτας» του σκηνοθέτη Πέδρο Αλμοδοβάρ… που «Δεν κρατιέται»!
Στην ταινία «Δεν κρατιέμαι» η 38χρονη και βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έχει μικρό αλλά χαρακτηριστικό ρόλο, ενώ μαζί της παίζει και ο Αντόνιο Μπαντέρας. Η ταινία που εκτυλίσσεται μέσα σ’ένα αεροπλάνο, σηματοδοτεί την επιστροφή του μεγάλου Ισπανού δημιουργού στην κωμωδία.
Ο «έρωτας» του σκηνοθέτη Πέδρο Αλμοδοβάρ… που «Δεν κρατιέται»!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top