Μαρινέλλα: «Νιώθω ακόμα ερασιτέχνης»

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη

Μαρινέλλα: «Νιώθω ακόμα ερασιτέχνης»
​Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της μίλησε στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real Fm, για τη ζωή της, το μυστικό της επιτυχίας της, τη μουσική «επανασύνδεση» της με τον Κώστα Χατζή, την οικογένεια της και τη Σοφία Βέμπο, η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, Μαρινέλλα.
«Μάχη είναι να κρατηθείς τόσα χρόνια στη σκηνή κι όχι συνταγή. Δεν υπάρχει μυστικό επιτυχίας. Σημαντικό είναι να μην ξεφεύγεις, να κάνεις σωστές επιλογές, να είσαι σωστός επαγγελματίας και σωστός ερασιτέχνης, γιατί κι εγώ νιώθω ερασιτέχνης ακόμα» αποκαλύπτει η Μαρινέλλα, χωρίς να διστάσει να παραδεχτεί πως έχει κάνει και λάθη.
8275_MARINELA_11112011.jpg
«Σαφώς κι έχω κάνει λάθη, αλλά θα έκανα ξανά τα ίδια πράγματα» λέει χαρακτηριστικά.
Από την άλλη, συμπληρώνει πως δε σκέφτεται να σταματήσει το τραγούδι και τις εμφανίσεις της λέγοντας: «Δεν μπορώ να σκεφτώ να μη δουλεύω ή να σκεφτώ τον εαυτό μου κλεισμένο σ’ένα γραφείο και να γράφω. Θα είμαι για κάμποσο καιρό ακόμη στη σκηνή» και συμπληρώνει με το ξεχωριστό χιούμορ της: «Άλλωστε έχω κάνει σίριαλ, θεατρικά. Εγώ είμαι σαν την Coca Cola, λίγο πολύ πάω με όλα!»
9260_MARINELA_30092010.jpg
Ιδιαίτερα χαρούμενη και συγκινημένη νιώθει για τη μουσική «επανασύνδεση» της με τον Κώστα Χατζή μετά από 37 ολόκληρα χρόνια. Μάλιστα αποκάλυψε πως το «Ρεσιτάλ», με τη βοήθεια των πολύτιμων συνεργατών τους, ηχογραφήθηκε μέσα σ’ένα βράδυ, συγκεκριμένα στις 6 Μαρτίου 1976, ένας δίσκος με 50 ολόκληρα τραγούδια, χωρίς να υποστούν μοντάζ ή κάποια άλλη παρέμβαση.
Η μεγάλη της αγάπη είναι όμως, η οικογένεια της. Απολαμβάνει τα κυριακάτικα τραπέζια με την κόρη, τα εγγόνια, το γαμπρό, την αδελφή και τα ανίψια της. Η Μαρινέλλα αποδίδει την μεγάλη της επιτυχία στη γερή και δεμένη οικογένεια της που πάντα την στήριζε, ενώ η πιο συγκινητική στιγμή της ζωής της παραδέχεται πως ήταν η γέννηση της κόρης της.
2415_MARINELA_09092010.jpg
Η Μαρινέλλα αποκάλυψε και τα μελλοντικά της σχέδια λέγοντας: «Το Νοέμβριο θα ανεβάσω στο Badminton, τη Σοφία Βέμπο» . Ακόμη, μοιράστηκε με τους ακροατές την πρώτη της συνάντηση μαζί της και τα λόγια που είχε πει η Βέμπο για εκείνη:
«Ήταν το 1969, όταν τη γνώρισα. Δεν ήμουν πολύ γνωστή αλλά είχα κάνει κάποιες δουλειές. Με είδε και μου είπε: “A! Εσύ το λες πιο ωραία από μένα. Ο Μίμης μου είπε ότι τραγουδάς πολύ ωραία. Μ’αρέσεις».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top