Ένα «μάγος» των drums έρχεται στην Ελλάδα

O Manu Katche στο Gazarte

Ένα «μάγος» των drums έρχεται στην Ελλάδα

Ο "master" στα τύμπανα, γαλλοαλγερινός Manu Katche, επισκέπτεται το Gazarte για δύο μοναδικές ζωντανές εμφανίσεις με jazz μουσική, στις 8 και 9 Φεβρουαρίου.

Ο γαλλοαλγερινός Manu Katche ξεχώρισε ως jazz drummer και band leader στα μέσα της δεκαετίας του '80 – συμμετείχε στο άλμπουμ «So» του Peter Gabriel ενώ συνεργάστηκε και με τον Sting στα «Nothing like the Sun» και «The Soul Cages».

Το roster των συνεργασιών του είναι αξι��θαύμαστο – Joni Mitchell, Gloria Estefan, Johnny Hallyday, Youssou N'Dour, Tori Amos, Tracy Champman, The Bee Gees, Gipsy Kings, Black Eyed Peas, David Lanz κ.ά. Το 1992 αποτέλεσε την αφετηρία για το ξεκίνημα της προσωπικής του καριέρας, οπότε και αποφάσισε να κυκλοφορήσει το πρώτο του project με τίτλο «It's About Time».

«Όταν παίζω τζαζ με λένε ροκ ντράμερ, όταν κάνω ροκ μουσική οι κριτικοί γράφουν για τον τζαζ Manu Katche. Είμαι απλά ο εαυτός μου, προσπαθώντας να είμαι τόσο καινοτόμος όσο και η μουσική που παίζω. Υποθέτω πως αυτή είναι μια... τζαζ οπτική» δηλώνει ο ίδιος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top