Ο «κατά φαντασίαν ασθενής» κερδίζει τους Θεσσαλονικείς!

Δείτε το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις του Γιώργου Κωνσταντίνου

​Η ξεκαρδιστική κωμωδία του Μολιέρου παρουσιάζεται στην συμπρωτεύουσα και με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Κωνσταντίνου, χαρίζει απλόχερα το γέλιο!
Ο Αργκάν, ο κεντρικός ήρωας της κλασσικής αυτής κωμωδίας, είναι ένας φιλάργυρος ηλικιωμένος, που, παρόλο που χαίρει άκρας υγείας, αισθάνεται διαρκώς άρρωστος. Η κωμικοτραγική αυτή εμμονή του τον καθιστά εύκολο θύμα που οι γύρω του εκμεταλλεύονται και τον οδηγεί σε περιπέτειες, καθώς η υγεία μπερδεύεται με το χρήμα, ο γάμος με την ιατρική και η αγάπη με τα φάρμακα... Η τελευταία κωμωδία του Μολιέρου, που αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα θεατρικά κείμενα, αγγίζει μια πολύ ευαίσθητη χορδή της ανθρώπινης ψυχής, προσπαθώντας να ξορκίσει μέσα από το γέλιο, τους βαθύτερους ανθρώπινους φόβους.
Μετάφραση: Ερρίκος Μπελιές
Σκηνοθεσία: Σωτήρης Χατζάκης.
Παίζουν: Γιώργος Κωνσταντίνου, Ελένη Θυμιοπούλου, Χρύσανθος Καγιάς, Σοφία Καλεμκερίδου, Γιώργος Καύκας, Ροζαλία Μιχαλοπούλου, Χρήστος Παπαδημητρίου, Μαριάννα Παπασάββα, Δημήτρης Παπιόπουλος, Αστέρης Πελτέκης, Γιώργος Σφυρίδης, Κώστας Χατζησάββας.
Σκηνικά - Κοστούμια: Ερση Δρίνη
Μουσική: Γιώργος Χριστιανάκης
Φωτισμοί: Αντώνης Παναγιωτόπουλος
Κ.Θ.Β.Ε. ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
Εθνικής Αμύνης 2, Κέντρο
Τηλ. 2310- 288000
Τετάρτη, Κυριακή 19.00
Πέμπτη, Παρασκευή 21.00,
Σάββατο 18.00 και 21.00
τιμές 10 - 15 ευρώ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top