Η τέχνη κατοικεί στο…. Μουσείο της Ακρόπολης και το 2013!!!

Ένα ολοκαίνουργιο εργαστήρι αποκλειστικά για τους επισκέπτες

​Το Μουσείο Ακρόπολης ανταποκρινόμενο στην επιθυμία των επισκεπτών του για ενδιαφέρουσες και τεκμηριωμένες γνώσεις, καθιερώνει με την βοήθεια αρχαιολόγων και συντηρητών ένα Εργαστηρίο Τεχνών.

Έτσι από τις 15 Ιανουαρίου 2013 θα παρουσιάζονται στο κοινό θέματα που σχετίζονται με την αρχαία τεχνολογία, τη δημιουργία έργων τέχνης, την παραγωγή πιστών αντιγράφων, αλλά και σύγχρονες εργαστηριακές εφαρμογές για την κατανόηση των εκθεμάτων του Μουσείου.

Το πρώτο θέμα του εργαστηρίου θα είναι η τρισδιάστατη αντιγραφή των γλυπτώ�� και θα πραγματοποιείται από Τρίτη έως Κυριακή, δύο φορές την ημέρα, στις 11 π.μ. και στις 12 το μεσημέρι.

Συμμετοχή: Έως 20 επισκέπτες κάθε φορά. Τηρείται σειρά προτεραιότητας. Για την συμμετοχή απαιτείται το εισιτήριο ημέρας.

Πληροφορίες:

Το χειμερινό ωράριο για το έτος 2013 ξεκίνησε από την Τρίτη 8 Ιανουαρίου και έχει ως εξής:

-Τρίτη/Τετάρτη/Πέμπτη: 9 π.μ. - 5 μ.μ.

-Παρασκευή: 9 π.μ. - 10 μ.μ.

-Σάββατο/Κυριακή: 9 π.μ. - 8 μ.μ.

-Δευτέρα: Κλειστά

Το εστιατόριο του Μουσείου κατά το χειμερινό και κατά το θερινό ωράριο θα λειτουργεί τις ίδιες ώρες με το Μουσείο, ενώ μόνο την Παρασκευή θα λειτουργεί έως τις 12 τα μεσάνυχτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top