«Πατησίων... θυμάσαι;» - Φωτογραφίες αρχείου θα στολίσουν τις βιτρίνες των άδειων καταστημάτων

Μια ιδιότυπη έκθεση για την ιστορική οδό

​Μια πρωτότυπη δράση με τίτλο «Η Πατησίων μας» θα εμπλουτίσει τις βιτρίνες άδειων καταστημάτων της οδού Πατησίων με ιστορικές φωτογραφίες του δρόμου, με σκοπό την αναγέννηση της πολιτιστικής και εμπορικής ταυτότητας της οδού Πατησίων!
Οι φωτογραφίες που θα επιλεγούν θα φέρουν τον υπότιτλο «Πατησίων... θυμάσαι;» σε αντίστιξη με καλλιτεχνικές φωτογραφίες του σήμερα, που επίσης σχετίζονται με τον δρόμο και θα φέρουν τον τίτλο «Πατησίων ... τώρα;».
Η πρωτοβουλία για την πρωτότυπη δράση είναι του Αθηναϊκού Καλλιτεχνικού Δικτύου σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, τον Εμπορικό Σύλλογο, την «Τεχνόπολις» αλλά και τοπικούς φορείς και επιτροπές κατοίκων της περιοχ��ς.
Η έκθεση που θα δώσει ζωντάνια στην ιστορική οδό της Αθήνας θα ξεκινήσει στις 19 Ιανουαρίου , ενώ οι φωτογραφίες που θα επιλεγούν, θα εκτυπωθούν είτε αυτούσιες είτε σε μορφή κολάζ σε μεγάλες επιφάνειες-banners για να τοποθετηθούν εσωτερικά στις βιτρίνες των άδειων καταστημάτων.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top