Οι «Βρώμικες ιστορίες» του Τσαρλς Μπουκόφσκι στο θέατρο Άλμα

Με τους Γιώργο Χριστοδούλου, Νόνη Ιωαννίδου, Όθωνα Μεταξά

Οι «Βρώμικες ιστορίες» του Τσαρλς Μπουκόφσκι στο θέατρο Άλμα

Την εγκατάλειψη, την απελπισία, την ανέχεια και τη φτώχεια των Ανθρώπων μέσα από τα προσωπικά τους βιώματα παρουσιάζουν τρεις άνθρωποι. Οι «Βρώμικες ιστορίες» του Τσαρλς Μπουκόφσκι ανεβαίνουν στο θέατρο Άλμα με τους με τους Γιώργο Χριστοδούλου, Νόνη Ιωαννίδου, Όθωνα Μεταξά, σε σκηνοθεσία Πέρη Μιχαηλίδη.

Ο Στάν, η Κάθυ και ο Χένρι καθημερινοί άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα αλλά και αλκοολικοί, άστεγοι, πόρνες, αναγκάστηκαν να ζουν την κάθε στιγμή, χωρίς να περιμένουν τίποτα από το αύριο.

Ο Μπουκόφσκι κατάφερε να διεισδύσει στις ψυχές όλων αυτών των ανθρώπων και να μας αποκαλύψει τις καλά κρυμμένες πτυχές της προσωπικότητάς τους, που παρέμειναν ανέπαφες και διατήρησαν την ανθρωπιά και την αγάπη τους. Με τρόπο λυρικό και αρκετά επιθετικό, κατακρίνει τους πολιτικούς, τον ρατσισμό, την πλουτοκρατία και εν γένει ολόκληρη την κοινωνία.

Στην δίνη της σημερινής οικονομικής κρίσης, της ισοπέδωσης ανθρώπων και αξιών, οι χαρακτήρες του έργου αυτού περνάνε από το «τίποτα» και καταλήγουν στα «πάντα». Θα βρουν τελικά τον δρόμο τους μέσα από την αξιοπρέπειά τους και μέσα από το μεγαλείο της αγάπης; Ο Γιώργος Χριστοδούλου, η Νόνη Ιωαννίδου και ο Όθωνας Μεταξάς μέσα από το πρίσμα της σκέψης του συγγραφέα και με τις σκηνοθετικές οδηγίες του Πέρη Μιχαηλίδη, καταφέρνουν να δώσουν μια μοναδική ερμηνεία στον λόγο του και στην άποψή του, σ’ ένα περιβάλλον που φέρει την υπογραφή των σκηνικών της Δέσποινας Βολίδη και με την μουσική επένδυση του Άκη Τριανταφύλλου.

Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Πέρης Μιχαηλίδης, Γιώργος Χριστοδούλου
Σκηνικά - Κοστούμια: Δέσποινα Βολίδη

Μουσική Επένδυση : Άκης Τριανταφύλλου

Φωτισμοί : Σπύρος Κάρδαρης
Βοηθός Σκηνοθέτη : Ελένη Αβούρη
Παίζουν
Γιώργος Χριστοδούλου, Νόνη Ιωαννίδου, Όθωνας Μεταξάς
ΘΕΑΤΡΟ «ΑΛΜΑ»
Αγ. Κωνσταντίνου και Ακομινάτου 15 –17
τηλέφωνο: 210-5220100
Παραστάσεις : Δευτέρα και Τρίτη 21:15

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top