Γιώργος Νταλάρας: «Ο ερχομός του εγγονού μου μας γέμισε χαρά»

Οι προπηλακισμοί και η οικονομική του κατάσταση

Γιώργος Νταλάρας: «Ο ερχομός του εγγονού μου μας γέμισε χαρά»
​Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, ο ερμηνευτής που έχει καταρρίψει όλα τα ρεκόρ στην ελληνική δισκογραφία, ο Γιώργος Νταλάρας, μοιράζεται την αλήθεια του, για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε την περασμένη άνοιξη στις συναυλίες του, αλλά και τις ευτυχισμένες στιγμές με τον ερχομό του πρώτου του εγγονού!
«Ποτέ δεν στεναχωρήθηκα για καμία κακή κριτική, αλλά και ποτέ δεν ανέχθηκα την προβοκάτσια και το ψέμα… Δικαιολογώ την απόγνωση της καθημερινότητας , δεν θα εισπράξω όμως εγώ επιθέσεις και χυδαιότητα προκατασκευασμένη και βαλτή» και προσθέτει:
«Κατανοώ το θυμό αυτών που αδικούνται, δεν κατανοώ όμως τη βαρβαρότητα και όπως έχω ξαναπεί για μένα το τραγούδι είναι συνθήκη ζωής και είμαι απόλυτα βέβαιος ότι αυτήν τη συνθήκη την έχω διαφυλάξει με τον καλύτερο και εντιμότερο τρόπο».
Στα μέσα Απριλίου, η κόρη του Γεωργιάννα, έγινε μητέρα σε μικρή ηλικία, φέρνοντας στον κόσμο το πρώτο της παιδί στα μέσα Απριλίου. «Μας ξάφνιασε αλλά μας γέμισε χαρά, ελπίδα και τρυφερότητα σε μια πολύ δύσκολη εποχή» δήλωσε ο ευτυχής παππούς.
Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης διευκρίνισε, αν τελικά είναι πλούσιος λέγοντας: «Έχω κερδίσει πολλά από τη δουλειά μου, ώστε δεν χρειάζεται να κάνω υποχωρήσεις. Και εν πάση περιπτώσει εισέπραξα πολύ λιγότερα απ΄όσα θα μπορούσα . Δεν επένδυσα τη δουλειά μου, αντίθετα αρνήθηκα τη συμμετοχή στη “μεθυσμένη” νύχτα».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top