Πρωτοστατεί με 10 υποψηφιότητες ο «Λίνκολν» στα βρετανικά βραβεία BAFTA

Στις 10 Φεβρουαρίου η τελετή απονομής

Πρωτοστατεί με 10 υποψηφιότητες ο «Λίνκολν» στα βρετανικά βραβεία BAFTA
Πρωτοστατεί η ταινία "Λίνκολν", κερδίζοντας 10 υποψηφιότητες για τα βρετανικά κινηματογραφικά βραβεία BAFTA. Η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στις 10 Φεβρουαρίου στο Λονδίνο στο Κόβεν Γκάρντεν με οικοδεσπότη των Στίβεν Φράι.
Οι ταινίες "Οι Άθλιοι" και "Η Ζωή του Πι" ακολουθούν με εννιά υποψηφιότητες, ενώ οκτώ υποψηφιότητες έχει η ταινία του Τζέιμς Μποντ "Skyfall".
Υποψήφια ταινία για επτά βραβεία είναι το "Άργκο" του Μπεν Άφλεκ με θέμα τη διάσωση των αμερικανών ομήρων στο Ιράν το 1979 και με έξι η ταινία "Άννα Καρένινα".
Ανάμεσα στις υποψηφιότητες ξεχωρίζουν αυτή του Ντάνιελ Ντέι Λιούις, ο οποίος είναι υποψήφιος για το βραβείο πρώτου ανδρικού ρόλου στο "Λίνκολν", ο Χιου Τζάκμαν και η Ανν Χάθαγουέι υποψήφιοι για τους αντίστοιχους πρωταγωνιστικούς ρόλους στους "Αθλίους" και ο Χαβιέ Μπαρδέμ υποψήφιος δεύτερου ανδρικού ρόλου στο "Skyfall".
Υποψήφιες για την καλύτερη ταινία της χρονιάς είναι η τελευταία ταινία του Τζέιμς Μποντ, η "Άννα Καρένινα", "Οι Άθλιοι", το "Εξωτικό Ξενοδοχείο Μάριγκολντ" και οι "Επτά Ψυχοπαθείς".
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top