4 Σεπτεμβρίου: "'Ωρες κοινής ησυχίας" στο Αρχαιολογικό Πάρκο Ακαδημίας Πλάτωνος

Στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας

​Το 2ο Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας συνεχίζεται και σήμερα Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου στις 21.00, θα προβάλλει την ταινία της Κατερίνας Ευαγγελάκου με τίτλο «Ώρες Κοινής Ησυχίας», στο Αρχαιολογικό Πάρκο Ακαδημίας Πλάτωνος.
Η ταινία:
Ευφάνταστες, ρομαντικές και χιουμοριστικές, σπονδυλωτές αφηγήσεις αναπαριστούν μια «ασυνήθιστη» αθηναϊκή βραδιά σε μια τυπική κατά τ’άλλα γωνιά της πρωτεύουσας. Μια εικόνα της Αθήνας που συνοψίζει την κωμικοτραγική καθημερινότητα της πόλης που αγαπάμε να μισούμε, ιδωμένη μέσα απ’ τα μάτια των ανθρώπων της διπλανής πόρτας. Αμαρτίες του παρελθόντος, κυκλοθυμικές εξάρσεις, καθημερινές ιστορίες αστικής τρέλας και φανταστικές συμπτώσεις, εμπλουτίζονται με μια ισχυρή δόση χιούμορ και ξετυλίγονται μέσα από ένα πρωτότυπο ρυθμό κινηματογράφησης, οδηγώντας τις «Ώρες Κοινής Ησυχίας» σε ένα σπάνιο κινηματογραφικό αποτέλεσμα που καταφέρνει να αποδώσει της καθημερινότητά μας με τον πιο ονειρικό τρόπο.
Και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε καλύτερο σημείο για την προβολή της ταινίας πέρα από το πανέμορφο - και σχετικά ανεξερεύνητο - πάρκο Ακαδημίας Πλάτωνος σε μια από τις πιο φιλόξενες γειτονιές, στην καρδιά της πρωτεύουσας.
Το 2ο Athens Open Air Film Festival - Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογ��άφου της Αθήνας διοργανώνεται από το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου και το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και εντάσσεται στον Άξονα Προτεραιότητας 2 «Αειφόρος Ανάπτυξη και Βελτίωση Της Ποιότητας Ζωής» του Ε.Π. «Αττική» του ΕΣΠΑ 2007-2013. Όλες οι δράσεις πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Σκοπός του Athens Open Air Film Festival, είναι να δώσει τη δυνατότητα στους Αθηναίους και τους επισκέπτες της Αττικής να έρθουν σε επαφή με τη μαγεία του θερινού κινηματογράφου, ο οποίος αποτελεί ελληνική αποκλειστικότητα. Την ώρα που οι επιπτώσεις της κρίσης είναι ορατές στο κέντρο και τις γειτονιές της πόλης, εμείς κ��λούμε κοντά μας όλους όσους έχουν ανάγκη να ξαναβρούν τη χαρά της από κοινού απόλαυσης μια ταινίας, εντελώς δωρεάν.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αρχαιολογικό Πάρκο Ακαδημίας Πλάτωνος
Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου, ώρα έναρξης: 21.00
www.cinemag.gr , www.gfc.gr
Τιμές εισιτηρίων Είσοδος ελεύθερη

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top