38.000 θεατές αποθέωσαν τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο τραγούδησαν: «Απόψε είμαστε όλοι Έλληνες»

38.000 θεατές αποθέωσαν τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η χθεσινή μεγάλη συναυλία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, με τη συμμετοχή σπουδαίων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών.

Το Καλλιμάρμαρο γέμισε με μελωδίες και τραγούδια, ενώ 38.000 άνθρωποι γέμισαν τις κερκίδες του για να απολαύσουν τη συναυλία.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας πήρε την κιθάρα του και τους ταξίδεψε σε όλη την Ευρώπη, συντροφιά με γνωστούς καλλιτέχνες όπως ο Τονίνο Καροτόνε, ο Άντζελο Μπραντουάρντι, ο Γιόζεπ Τέρο, ο Κριστόφ και πολλοί ακόμη.

«Σήμερα κάναμε έναν αγώνα ενάντια στην κατάθλιψη. Δε θα περάσει σε κανέναν αυτό. Δεν μπορεί να μας πάρει κανείς τον ουρανό, τη διάθεσή μας, δεν γίνεται», είπε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

Σ��γκινητική ήταν και η συμπαράσταση των ξένων καλλιτεχνών στις δύσκολες στιγμές που περνούν οι Έλληνες.

«Μόνο εάν ενωθούμε όλοι οι καταπιεσμένοι λαοί και οι κουλτούρες μπορούμε να πάμε μπροστά», είπε ο Γιόζεπ Τέρο και καταχειροκροτήθηκε.

Εκεί και ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Διονύσης Τσακνής.

«Είναι ένα μήνυμα ότι οι λαοί όταν θα ενωθούν… φωνή λαών οργή θεών», είπε από σκηνής ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ενώ την πεποίθησή του ότι οι λαοί θα κερδίσουν εξέφρασε και ο Φίλιππος Πλιάτσικας.

«Είμαι βέβαιος ότι στο τέλος όπως έχει συμβεί στην ιστορία πολλές φορές οι λαοί θα κερδίσουν. Οι άνθρωποι όταν μαζεύονται έχουν τους τρόπους να αντιστέκονται», είπε.

Η συναυλία διήρκησε πέντε ώρες, με το κοινό να μην σταματά να τραγουδά και να χειροκροτεί τους καλλιτέχνες.​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top