Χατζίδου: Η συγκινητική στιγμή με τον μπαμπά της: «Σαν μικρό παιδί»

Η ξεχωριστή στιγμή με τον πατέρα της που θα θυμάται για πάντα

Μια βουτιά του μπαμπά της έγινε η πιο όμορφη οικογενειακή ανάμνηση

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add star.gr on Google
Ακούστε το άρθρο --:-- λεπτά

Με τον μπαμπά της να βουτά στη θάλασσα και να απολαμβάνει ξανά μια ανέμελη καλοκαιρινή στιγμή, η Ελένη Χατζίδου έζησε μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της οικογενειακής της απόδρασης στη Χαλκιδική.

Ελένη Χατζίδου: Ο μπαμπάς της βούτηξε στη θάλασσα μετά από χρόνια – Η συγκίνησή της

Η τραγουδίστρια βρέθηκε στα καταγάλανα νερά της Χαλκιδικής μαζί με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου, την κόρη τους, Μελίτα, αλλά και τους γονείς της. Η οικογενειακή βόλτα με το ιστιοπλοϊκό εξελίχθηκε σε μια ξεχωριστή εμπειρία, κυρίως για τον πατέρα της, ο οποίος είχε να απολαύσει μια τέτοια στιγμή εδώ και πολλά χρόνια.

Ελένη Χατζίδου: Η φωτογραφία της Μελίτας που ανησύχησε τους followers

Όπως αποκάλυψε η Ελένη μέσα από την ανάρτησή της, ο μπαμπάς της τής είχε πει πως είχε να δει τον βυθό της θάλασσας από το Γυμνάσιο. Έτσι, όταν τον είδε να βουτά και πάλι στο νερό, η συγκίνησή της ήταν μεγάλη.

«Φανταστείτε λοιπόν πώς ένιωσα όταν τον είδα σήμερα να βουτάει στη θάλασσα σαν μικρό παιδί», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ελένη Χατζίδου: Φωτογραφίες από το υπέροχο καλοκαίρι με την οικογένειά της

Ελένη Χατζίδου: Ο μπαμπάς της βούτηξε στη θάλασσα μετά από χρόνια – Η συγκίνησή της

Η ίδια θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το συγκεκριμένο στιγμιότυπο, εξηγώντας πως για κάποιους μια βόλτα με ιστιοπλοϊκό μπορεί να μοιάζει κάτι απλό, για τους γονείς της όμως είχε πολύ μεγαλύτερη σημασία.

«Για κάποιους μπορεί να φαίνεται κάτι απλό… Για τους γονείς μου όμως, που όσο μεγαλώνουν κάποια πράγματα στην καθημερινότητά τους γίνονται πιο δύσκολα, μια κρουαζιέρα με ιστιοπλοϊκό έμοιαζε σχεδόν με μακρινό όνειρο», ανέφερε.

Ελένη Χατζίδου: Ο μπαμπάς της βούτηξε στη θάλασσα μετά από χρόνια – Η συγκίνησή της

Η ημέρα στη θάλασσα έγινε έτσι μια ακόμη πολύτιμη οικογενειακή ανάμνηση για την Ελένη Χατζίδου, η οποία δεν κρύβει πόσο σημαντικό είναι για εκείνη να δημιουργεί όμορφες στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπά.

Ελένη Χατζίδου: Ο μπαμπάς της βούτηξε στη θάλασσα μετά από χρόνια – Η συγκίνησή της

«Τελικά, αυτές είναι οι στιγμές που μένουν. Περάσαμε υπέροχα και βάλαμε άλλη μία πανέμορφη οικογενειακή ανάμνηση στη συλλογή μας. Και όσο μπορούμε να τις δημιουργούμε, θα το κάνουμε», κατέληξε.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top