Στα καλύτερά της είναι η Κατερίνα Στικούδη, η οποία το απόγευμα του Σαββάτου 21 Ιουνίου έγινε νονά. Φιλικό της ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου και στη συνέχεια ακολούθησε η βάπτιση της μικρής Λυδίας.
Κατερίνα Στικούδη: «Έχω τρία μωρά σπίτι και το μεγάλο είναι το πιο δύσκολο»
Για την ιδιαίτερη αυτή περίσταση η τραγουδίστρια επέλεξε ένα γαλάζιο φόρεμα, σε στενή γραμμή, με τα μαλλιά της σε χαλαρές μπούκλες και έντονο μακιγιάζ στα μάτια, σε γαλάζιες αποχρώσεις.
Κατερίνα Στικούδη: Ο σέξι χορός με την Evangelia πάνω στη σκηνή
«Νονές εν δράσει!! Μετά το γάμο βαφτίσαμε και τη Λυδία μας. Πάντα άξιες οι νονές!!», γράφει η λεζάντα φωτογραφιών που ανέβηκαν στο Instagram.
Ένα από τα πιο cute στιγμιότυπα της βραδιάς ήταν όταν η Κατερίνα Στικούδη πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε μαζί με τον μεγάλο της γιο, Βύρωνα, ενώ στο αρμόνιο καθόταν ο σύζυγός της, Βαγγέλης Σερίφης, αγκαλιά με τον μπέμπη τους.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.