Τουμάση: Η ηλικία, ο θάνατος της μητέρας της και ο γάμος με τον Πανταζάρα

«Οι συμβουλές ήταν από μένα, η καθοδήγηση από μένα. Δεν ήταν εύκολο»

Η συνέντευξη της Σίσσυς Τουμάση στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται»

Η Σίσσυ Τουμάση έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον ρόλο της ως «Φιλιώ» στο Προξενιό της Ιουλίας. Η ηθοποιός έχει όμως ξεχωρίσει στον χώρο του κινηματογράφου, πολύ πριν την εμφάνισή της σε τηλεοπτικές σειρές.

Την περασμένη χρονιά, το όνομά της απασχόλησε τα media με τον κρυφό γάμο με τον Αργύρη Πανταζάρα στην Κωνσταντινούπολη. 

Σίσσυ Τουμάση- Αργύρης Πανταζάρας σε επίδειξη μόδας τον Δεκέμβριο του 2023/ NDP

Σίσσυ Τουμάση- Αργύρης Πανταζάρας σε επίδειξη μόδας τον Δεκέμβριο του 2023/ NDP

Σίσσυ Τουμάση: Όσα δεν ξέρουμε για την ηθοποιό

  • Γεννήθηκε στις 17 Οκτωβρίου 1989, στην Αθήνα
  • Είναι 34 ετών 
  • Το ζώδιό της είναι Ζυγός 
  • Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών
  • Από το 2021, είναι φοιτήτρια στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας

Έλλη Τρίγγου, Σίσσυ Τουμάση, Ηρώ Μπέζου,Ευαγγελία Καρακατσάνη: Oι υποψήφιες για το θεατρικό βραβείο «Μελίνα Μερκούρη», το 2019

Έλλη Τρίγγου, Σίσσυ Τουμάση, Ηρώ Μπέζου,Ευαγγελία Καρακατσάνη: Oι υποψήφιες για το θεατρικό βραβείο «Μελίνα Μερκούρη», το 2019
  • Το 2018 ήταν υποψήφια για το θεατρικό βραβείο «Μελίνα Μερκούρη» για την καλύτερη ερμηνεία γυναίκας ηθοποιού, για το ρόλο της Χέντβιγκ, στην παράσταση «Η Αγριόπαπια»
  • Βραβεύτηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Δράμας με το Βραβείο Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας στην ταινία «Το βάρος της θάλασσας», το 2019
  • Έχει συμμετάσχει σε πολλές διεθνώς αναγνωρισμένες και βραβευμένες κινηματογραφικές παραγωγές, όπως το «Miss Violence» που πήρε τον Χρυσό Λέοντα, στο Φεστιβάλ Βενετίας, το 2013

«Ξεκίνησα αμέσως με το πού τελείωσα τη σχολή. Έγινα ηθοποιός γιατί ήθελα να κάνω σινεμά. Και ήρθε στη ζωή μου ξαφνικά το Miss Violence, πήγαμε Βενετία, πήραμε το Λιοντάρι, πήγε σφαίρα», είπε πρόσφατα στη συνέντευξή της στο «Καλύτερα δε γίνεται».

  • Στην τηλεόραση έχει συμμετάσχει στις παραγωγές: «Δέκατη Εντολή», «Μαύρο Ρόδο», «Ο Γιατρός», «Το προξενιό της Ιουλίας»

«Δεν “πουλάω” τον εαυτό μου, δεν το χρησιμοποίησα όπως θα έπρεπε. Ήμουν πιο φοβιτσιάρα και επιλεκτική. Ήρθε πιο αργά η τηλεόραση, γιατί εγώ άργησα να ανοίξω την πόρτα. Η τηλεόραση με έχει κάνει καλύτερη», πρόσθεσε στην ίδια συνέντευξη.

  • Το 2024 επιλέχθηκε από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βερολίνου ως Berlinale Talent και είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου
  • Παντρεύτηκε τον ηθοποιό Αργύρη Πανταζάρα  τον Οκτώβριο του 2023

Σίσσυ Τουμάση για τον θάνατο της μητέρας της: «Με μεγάλωσα μόνη μου»

Η Σίσσυ Τουμάση είναι μοναχοπαίδι και παιδί χωρισμένων γονιών. Η μητέρα της έφυγε από τη ζωή όταν η ίδια ήταν σε νεαρή ηλικία. 

«Επειδή είμαι ένα μοναχικό άτομο, είχα μια περίεργη ζωή. Η πιο ασφαλής αγκαλιά είναι αυτή που έκανα εγώ στον εαυτό μου. Μεγάλωσα με τη μητέρα μου, οι γονείς μου είχαν χωρίσει όταν ήμουν μωρό. Έχασα τη μαμά μου σε μικρή ηλικία, οπότε με μεγάλωσα κάπως μόνη μου», εξομολογήθηκε η 34χρονη ηθοποιός. 

Η μητέρα της δεν πρόλαβε να τη δει ως ηθοποιό. «Της είχα πει όμως ότι σκεφτόμουν να δώσω εξετάσεις και να γίνω ηθοποιός. Μου είχε πει "κάνε ό,τι πιστεύεις ό,τι θα σε κάνει ευτυχισμένη κι εγώ θα σε στηρίζω". Μετά πέθανε», αποκάλυψε. 

«Οι συμβουλές ήταν από μένα, η καθοδήγηση από μένα, δεν ήταν καθόλου εύκολο. Καλά πήγε όμως», κατέληξε.

Σίσσυ Τουμάση: Ο γάμος με τον Αργύρη Πανταζάρα

Μετά από δυόμιση χρόνια σχέσης, η Σίσσυ Τουμάση παντρεύτηκε στο Πατριαρχείο στην Κωνσταντινούπολη, τον σύντροφό της, επίσης ηθοποιό, Αργύρη Πανταζάρα.

Σίσσυ Τουμάση-  Αργύρης Πανταζάρας, τον Αύγουστο του 2023/ NDP

Σίσσυ Τουμάση-  Αργύρης Πανταζάρας, τον Αύγουστο του 2023/ NDP
 

«Ο Αργύρης είναι μια οικογένεια που βρήκα ξαφνικά στη ζωή μου. Είναι ο άνθρωπος που αγαπώ. Υπάρχω μόνη μου, είμαι πολύ ευτυχισμένη, με γεμίζω , δε χρειάζομαι άλλα πράγματα, αλλά να που βρήκα και δυο μάτια που με γεμίζουν κι αυτά και για όσο είμαστε μαζί- κι εύχομαι να είναι για πάντα- προχωράμε και καθοδηγούμε ο ένας τον άλλον και παίρνουμε αγκαλιά ο ένας τον άλλον», επισήμανε η Σίσσυ Τουμάση.

Πανταζάρας- Τουμάση: Παντρεύτηκαν κρυφά στο Οικουμενικό Πατριαρχείο!

«Ο γάμος αυτός ήταν μια γιορτή για την αγάπη μας. Δε θέλαμε να κάνουμε έναν γάμο γιατί είμαστε πολλά χρόνια μαζί ή επειδή είμαι έγκυος όπως ορίζει η κοινωνία. Κάναμε έναν γάμο τη στιγμή που είμαστε ερωτευμένοι κι ευτυχισμένοι», κατέληξε. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top