Πανταζάρας- Τουμάση: Παντρεύτηκαν κρυφά στο Οικουμενικό Πατριαρχείο!

Υπό άκρα μυστικότητα ο γάμος του ζευγαριού ηθοποιών στην Κωνσταντινούπολη

Αργύρης Πανταζάρας- Σίσσυ Τουμάση: Τα στιγμιότυπα που δημοσίευσαν στα social media από το ταξίδι τους στην Κωνσταντινούπολη

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και υπό άκρα μυστικότητα επισημοποίησε τη σχέση του το ζευγάρι ηθοποιών Αργύρης Πανταζάρας και Σίσσυ Τουμάση, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, παντρεύτηκαν στο Οικουμενικό Πατριαρχείο στην Κωνσταντινούπολη, το περασμένο Σάββατο 28/10. 

Αργύρης Πανταζάρας - Σίσσυ Τουμάση: Νέο ενσταντανέ αγκαλιά στα Κουφονήσια

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο γάμος είχε προγραμματιστεί από τα μέσα του καλοκαιριού, ενώ στις αρχές Οκτωβρίου δημοσιεύτηκε η αναγγελία του γάμου τους σε τοπική εφημερίδα του Βόλου. Εκείνοι που γνώριζαν για το χαρμόσυνο γεγονός ήταν ελάχιστοι από το στενό φιλικό και συγγενικό περιβάλλον τους. 

Σίσσυ Τουμάση και Αργύρης Πανταζάρας στην Αίγλη Ζαππείου, 24/8/23/ NDP Πέτρος Νικολαρέας

Σίσσυ Τουμάση και Αργύρης Πανταζάρας στην Αίγλη Ζαππείου, 24/8/23/ NDP Πέτρος Νικολαρέας

Φωτογραφίες από τον μυστικό γάμο τους δεν έχουν δημοσιευτεί, ωστόσο το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι ο πρωταγωνιστής της σειράς του Alpha «Ο Παράδεισος των κυριών» εμφανίστηκε με μαύρο σμόκιν και λευκό πουκάμισο και η ηθοποιός που συμμετέχει φέτος στο «Προξενιό της Ιουλίας» φόρεσε ένα εντυπωσιακό νυφικό σε γραμμή pencil, με δαντέλα από τον λαιμό ως τη μέση.

«Είμαι ευτυχισμένη!»: Η Σίσσυ Τουμάση μιλά για τον Αργύρη Πανταζάρα

Μετά το μυστήριο, ακολούθησε δείπνο για το ζευγάρι και τους καλεσμένους του, καθώς την επόμενη μέρα, δηλαδή την Κυριακή, οι περισσότεροι από αυτούς πήραν τον δρόμο της επιστροφής.

 

To ζευγάρι έχει αναρτήσει στιγμιότυπα από το ταξίδι του στην Κωνσταντινούπολη, τίποτα όμως που να προδίδει τον γάμο του.

Αργύρης Πανταζάρας – Σίσσυ Τουμάση: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για το ζευγάρι

Η σχέση τους έγινε γνωστή πριν από περίπου έναν χρόνο και γενικά το ζευγάρι κρατά χαμηλό προφίλ σε σχέση με την προσωπική του ζωή.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top