«Είμαι ευτυχισμένη!»: Η Σίσσυ Τουμάση μιλά για τον Αργύρη Πανταζάρα

Όσα είπε για τη σχέση της η «Θάλεια» από το Μαύρο Ρόδο

Δείτε όσα είπε η Σίσσυ Τουμάση στην εκπομπή του Mega

Φέτος υποδύεται τη «Θάλεια» στη σειρά Μαύρο Ρόδο, η Σίσσυ Τουμάση μίλησε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα για την καριέρα της, τη δύσκολη εφηβεία και τη σχέση της με τον Αργύρη Πανταζάρα.

Επίσημη εμφάνιση για νέο ζευγάρι ηθοποιών, αλλά... με αποστάσεις!

«Η Θάλεια στο Μαύρο Ρόδο νόμιζε ότι τα έχει όλα τακτοποιημένα, αλλά τελικά προκύπτει ο έρωτας. Η Θάλεια το παίζει σε τετραπλό ταμπλό, είναι στην κόψη του ξυραφιού, φοβάται μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά της. Ο Λουκάς προσπαθεί να καταλάβει, τι κρύβει η Θάλεια και πιστεύω θα το καταφέρει», είπε αρχικά.

Πέρυσι η Σίσσυ Τουμάση συμμετείχε στη σειρά Σε Ξένα Χέρια, φέτος παίζει στο Μαύρο Ρόδο

Πέρυσι η Σίσσυ Τουμάση συμμετείχε στη σειρά Σε Ξένα Χέρια, φέτος παίζει στο Μαύρο Ρόδο

Όσον αφορά τα παιδικά της χρόνια, εξομολογήθηκε:  «Ήμουν δύσκολο παιδί, με κάτι πράσινα τζιβάκια… πολύ περίεργο, έχω κρύψει και τις φωτογραφίες. Πέρασα έντονη εφηβεία, ήμουν παιδί που εξαφανιζόμουν. Έφευγα το βράδυ και δεν έδινα σημεία ζωής. Ζητώ συγγνώμη από την μαμά μου. Θα ήθελα να γίνω μαμά, αλλά να έχω ένα παιδί ήσυχο, όχι σαν εμένα». 

Αργύρης Πανταζάρας – Σίσσυ Τουμάση: Το «καυτό» φιλί στο Instagram

Σίσσυ Τουμάση & Αργύρης Πανταζάρας σε πρόσφατη νυχτερινή τους έξοδο

Σίσσυ Τουμάση & Αργύρης Πανταζάρας σε πρόσφατη νυχτερινή τους έξοδο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Στη συνέχεια, η ηθοποιός αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Αργύρη Πανταζάρα, λέγοντας: «Περάσαμε πολύ ωραία στην Ιταλία. Είμαι πολύ ευτυχισμένη κι όλα είναι καλά. Στον ελεύθερό μας χρόνο με τον Αργύρη βλέπουμε ο ένας την δουλειά του αλλού, για να γίνουμε καλύτεροι, να εξελιχθούμε». 

«Όταν επέστρεψα από την Ιταλία πήγα κατευθείαν στο κάστινγκ για το Μαύρο Ρόδο. Το τηλέφωνο για το κάστινγκ έγινε στην Βερόνα μια ημέρα πριν επιστρέψω Αθηνά, ήταν πολύ τυχερό κι όμορφο ταξίδι», σχολίασε σχετικά με την επιλογή της για τη σειρά του Mega.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top