Επίσημη εμφάνιση για νέο ζευγάρι ηθοποιών, αλλά... με αποστάσεις!

Πήγαν διαμαρτυρία και στο καπάκι... πρεμιέρα

Δείτε βίντεο για τον Αργύρη Πανταζάρα από την εκπομπή Happy Day

Έκαναν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση μετά την επιβεβαίωση της σχέσης τους

Αργύρης Πανταζάρας – Σίσσυ Τουμάση: Το «καυτό» φιλί στο Instagram

Ο Αργύρης Πανταζάρας κι η Σίσσυ Τουμάση βρέθηκαν στην παράσταση Στη μοναξιά των κάμπων με βαμβάκι που παρουσιάζει ο Τζον Μάλκοβιτς στη Στέγη και παρότι φωτογραφήθηκαν μαζί... κράτησαν τις αποστάσεις τους.

Αργύρης Πανταζάρας και Σίσσυ Τουμάση στην πρεμιέρα με casual look, αφού πριν είχε πάει... διαμαρτυρία!

Αργύρης Πανταζάρας και Σίσσυ Τουμάση στην πρεμιέρα με casual look, αφού πριν είχε πάει... διαμαρτυρία! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η σχέση τους έγινε ευρύτερα γνωστή όταν ο ηθοποιός αποφάσισε να μοιραστεί φωτογραφίες της συντρόφου του στα social media, από το ταξίδι τους στην Ιταλία.

Αργύρης Πανταζάρας: Επιβεβαίωσε τη σχέση του με τη Σίσσυ Τουμάση

«Ξέρεις είναι άλλο να κρύβεσαι, άλλο να το φωνάζεις κι άλλο να κάνεις ότι δεν συμβαίνει. Εγώ δεν κάνω τίποτα από αυτά. Απλώς όταν κάποιος είναι στη ζωή σου και είναι ο άνθρωπός σου, δεν βγάζει κανένα νόημα να παίζεις τον ανήξερο. Δεν είναι ευγενικό» είπε ο Αργύρης Πανταζάρας για τη σχέση του με την όμορφη ηθοποιό στο περιοδικό OK!.

«Το να μοιράζεσαι μια προσωπική στιγμή επειδή το επιθυμείς είναι όμορφο. Δεν είναι υποχρεωμένος κανένας ούτε να εξηγήσει ούτε να αναλύσει. Ο καθένας ας γιορτάσει τη ζωή και τις στιγμές του όπως καταλαβαίνει και όπως του αρέσει. Έχει αλλάξει η μόδα! Κάποτε το έπαιζαν όλοι ελεύθεροι κι ανήξεροι. Εμένα μου αρέσει που όλοι στο Χόλιγουντ είναι αγκαλιά με το ταίρι τους. Η Ζεντάγια, η πιτσιρίκα σταρ, είναι αγκαλιά με τον Τομ Χόλαντ, ο Τιμοτέ Σαλαμέ με την Τέιλορ Ράσελ, ο Ράιαν Ρέινολντς ανεβάζει με τη γυναίκα του τόσο τρυφερές στιγμές. Είναι ελπιδοφόρο που πλέον είναι της μόδας η αγάπη και η συντροφικότητα. Τους ρωτάει κανείς γιατί το έκαναν;», συμπλήρωσε. 

Αργύρης Πανταζάρας: Η αμηχανία του στην ερώτηση για την Έλλη Τρίγγου

Αργύρης Πανταζάρας και Σίσσυ Τουμάση στο Σύνταγμα την περασμένη εβδομάδα

Αργύρης Πανταζάρας και Σίσσυ Τουμάση στο Σύνταγμα την περασμένη εβδομάδα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Πριν από τη βραδινή τους έξοδο, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των καλλιτεχνών στο Εθνικό Θέατρο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top