Αργύρης Πανταζάρας: Η αμηχανία του στην ερώτηση για την Έλλη Τρίγγου

Τι απάντησε ο ηθοποιός στην Κατερίνα Καινούργιου

Σε μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη ο Αργύρης Πανταζάρας προσπάθησε να αποφύγει τις ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή, δείχνοντας την αμηχανία του.

Ο ηθοποιός πήγε καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου το πρωί της Πέμπτης. Ο Αργύρης Πανταζάρας, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά «Παράδεισος των Κυριών» ρωτήθηκε για τις σχέσεις που του χρεώνουν κατά καιρούς, ενώ δήλωσε πως αυτή την περίοδο είναι καλά στην προσωπική του ζωή.

Αργύρης Πανταζάρας: Δείτε το cosy σπίτι του

«Μπορεί να είσαι με άλλη σχέση και να δημοσιεύσουν άλλη σχέση ή η άλλη να είναι σε άλλη σχέση. Αυτό είναι λίγο επικίνδυνο γιατί μπορεί να κάνεις κακό σε κάποιον. Αν τώρα εμείς ανακοινώσουμε ότι είμαστε μαζί, κάποιος μπορεί να πειραχτεί ή να μου πεις “Αργύρη, δεν ήξερα ότι είμαστε μαζί”. Αυτό όμως έχει να κάνει πολλές φορές με το ότι αναπαράγουν πολλές φορές copy paste ακόμα και ανορθόγραφα πράγματα χωρίς να τα έχει ελέγξει κανείς. Εμένα, αυτό που μου αρέσει είναι ούτε να κρύβεσαι, ούτε να φωνάζεις. Παράλληλα, έχεις και τη ζωή σου» είπε αρχικά ο Αργύρης Πανταζάρας.

Τότε, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να αναφερθεί και στα πιο πρόσφατα δημοσιεύματα και την αποκάλυψη της σχέσης του με τη Σίσσυ Τουμάση σημειώνοντας: «Τώρα με την κοπέλα που λένε ότι είστε μαζί;»

«Ποιοι το λένε;» της απάντησε ο Αργύρης Πανταζάρας με την παρουσιάστρια να αναφέρει πως είδε την είδηση στο διαδίκτυο.

Αργύρης Πανταζάρας - Σίσσυ Τουμάση

Αργύρης Πανταζάρας - Σίσσυ Τουμάση / Φωτογραφία: NDP

«Κοίτα να δεις..» αρκέστηκε να σχολιάσει ο Αργύρης Πανταζάρας με την Κατερίνα Καινούργιου να εξηγεί πως κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες από ένα ταξίδι που είχαν κάνει οι δυο τους στο εξωτερικό. Καλά κάνουν. Υπέροχο δεν είναι; Είμαι πολύ καλά» ήταν το σχόλιο του ηθοποιού.

Αργύρης Πανταζάρας – Σίσσυ Τουμάση: Το «καυτό» φιλί στο Instagram

Αμέσως μετά, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε και στη συνεργασία που είχε κάνει με την Έλλη Τρίγγου μετά τον χωρισμό τους με τον ίδιο κάπως αμήχανα να αποφεύγει να απαντήσει λέγοντας, «Δεν αναφέρομαι τώρα σε άλλα ονόματα».

«Είναι μια προσπάθεια να κρατάς τις σχέσεις σου σε μια υγεία, άρα τον εαυτό σου και το περιβάλλον σου. Το ότι είμαι καλά έχει μεγαλύτερη σημασία από το που είμαι, τι είμαι και τι κάνω. Δε μπορώ να σταματήσω να κυκλοφορώ στο κέντρο, που είμαι παιδί του κέντρου, ούτε να κάνω ότι δε συμβαίνει. Οπότε τι κάνουμε; Καλά είμαστε… Όποιος θέλει ρωτάει, όποιος θέλει απαντάει. Δε θα τα συζητούσες όλα με όλους τους ανθρώπους. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν είσαι χαρούμενος, ερωτευμένος, ότι δεν είσαι σε γαλήνη, ότι δεν έχεις σκέψεις, φοβίες. Δε θα συζητούσες τα πάντα με όλους» είπε τέλος ο Αργύρης Πανταζάρας.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top