Σίσσυ Τουμάση: Η γεμάτη έρωτα ατάκα για τον Πανταζάρα κι η εγκυμοσύνη

«Με τον Αργύρη “παντρευτήκαμε” τη στιγμή που κοιταχτήκαμε»

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Σίσσυς Τουμάση στη Super Κατερίνα

Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ήταν το πρωί της Τετάρτης η Σίσσυ Τουμάση και μίλησε για τον γάμο της με τον Αργύρη Πανταζάρα αλλά και τις φήμες περί εγκυμοσύνης. 

Αργύρης Πανταζάρας: Οι διακοπές στο Λονδίνο με τη σύζυγό του, Σίσσυ Τουμάση

Η πρωταγωνίστρια της σειράς του Alpha, Το προξενιό της Ιουλίας, ανέφερε για τον γάμο της: «Είμαστε δυόμισι χρόνια μαζί. Με τον Αργύρη “παντρευτήκαμε” τη στιγμή που κοιτάξαμε ο ένας στον άλλον στα μάτια κι είπαμε ότι είμαστε μαζί. Ήταν καθαρό από την αρχή. Συνήθως ψάχνουν να βρουν την αιτία γιατί έγινε ο γάμος. Μήπως έμεινα έγκυος, μήπως κάτι συνέβη και παντρευτήκαμε τόσο ξαφνικά; Χθες μου έδωσαν συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη μου. Δεν ισχύει ότι είμαι έγκυος, να το πω κι αυτό», ξεκαθάρισε για τις φήμες περί εγκυμοσύνης. 

Φέτος, η Σίσσυ Τουμάση συμμετέχει στη σειρά Το προξενιό της Ιουλίας

Φέτος, η Σίσσυ Τουμάση συμμετέχει στη σειρά Το προξενιό της Ιουλίας

«Παντρευτήκαμε γιατί απλά θέλαμε πάρα πολύ. Αυτό αισθανθήκαμε κι αυτό θελήσαμε να κάνουμε. Η μητέρα μου είχε καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη κι είχε έρθει εδώ με τον διωγμό που έγινε το 1964. Ήθελα πολύ να γίνει εκεί για τη μνήμη της. Την ένιωθα κοντά μου τη μέρα του γάμου μου. Ένιωθα ότι ήταν εκεί», πρόσθεσε η ηθοποιός. 

Πανταζάρας - Τουμάση: Θεατρική βραδιά για το ερωτευμένο ζευγάρι

«Επειδή μεγάλωσα μόνη μου, έχασα τους γονείς μου αρκετά νωρίς, με μεγάλωσα εγώ, είμαι μια οικογένεια από μόνη μου. Ο Αργύρης είναι οικογένειά μου, είναι τα πάντα, είναι δοτικός άνθρωπος. Θα ήθελα ένα παιδί πολύ, αν έρθει κάποια στιγμή», είπε στη συνέχεια. 

Η Σίσσυ Τουμάση κι ο Αργύρης Πανταζάρας είναι ένα από τα πιο full in love ζευγάρια του ελληνικού θεάτρου

Η Σίσσυ Τουμάση κι ο Αργύρης Πανταζάρας είναι ένα από τα πιο full in love ζευγάρια του ελληνικού θεάτρου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Ο καθένας έχει τη δική του επαγγελματική πορεία. Με χαρά να ξανασυνεργαστούμε. Από εκεί και πέρα, ενωμένοι, θαυμάζουμε ο ένας τον άλλον και σπρώχνουμε ο ένας τον άλλον για το καλύτερο», πρόσθεσε η Σίσσυ Τουμάση. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top