Οι εξελίξεις για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα: «Παρακολουθούν τον εγκέφαλο»

Όσα είπε η Ματίνα Παγώνη για την κατάσταση υγείας του τραγουδιστή

Δείτε όσα είπε η Ματίνα Παγώνη στην εκπομπή του ΑΝΤ1

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε τη Δευτέρα στην εκπομπή Το Πρωινό, με την Πρόεδρο του ΕΙΝΑΠ να μεταφέρει τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Δημήτρης Κόκοτας: «Δεν υποστηρίζεται μηχανικά. Σιγά σιγά όλα γίνονται»

«Περιμένουμε να περάσουν τα 24ωρα για να δούμε την αντίδραση του ίδιου του οργανισμού του. Βεβαίως η αναμονή είναι μεγάλη, το έχουμε πει από την αρχή, είναι περιστατικά που ο καθένας αντιδράει διαφορετικά. Θα περιμένουμε να βελτιωθεί», είπε αρχικά. 

«Τον Δημήτρη τον έχουν ξυπνήσει το έχουμε πει, έχει δική του αναπνοή, αντιδράει στα επώδυνα ερεθίσματα, παρακολουθούν τον εγκέφαλο και περιμένουν τις αντιδράσεις του οργανισμού. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο, όπως καταλαβαίνετε είναι προσωπικά δεδομένα. Πρέπει σταδιακά να αντιδράει και στα υπόλοιπα ερεθίσματα όχι μόνο στα επώδυνα», πρόσθεσε η Ματίνα Παγώνη. 

Δημήτρης Σταρόβας: Αισιόδοξα τα νέα για την υγεία του 

Ο Δημήτρης Κόκοτας με την Τραϊάνα Ανανία στη σκηνή του J2US

Ο Δημήτρης Κόκοτας με την Τραϊάνα Ανανία στη σκηνή του J2US

Θυμίζουμε ότι στις 28 Μαρτίου κι ενώ βρισκόταν στις πρόβες για το σόου J2US, ο τραγουδιστής υπέστη καρδιακή ανακοπή και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ο στιλίστας της μουσικής εκπομπής, Κώστας Ζήσης, βρισκόταν στο καμαρίνι όταν ο Δημήτρης Κόκοτας άρχισε να μην αισθάνεται καλά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top