Δημήτρης Σταρόβας: Αισιόδοξα τα νέα για την υγεία του 

Καλύτερη η κατάσταση και για τον Δημήτρη Κόκοτα  

Αισιόδοξα είναι τα νέα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος νοσηλεύεται μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο στο Τζάνειο Νοοσοκομείο. Αισιόδοξοι, όμως, είναι οι γιατροί και για τον αγαπημένο τραγουδιστή Δημήτρη Κόκοτα ο οποίος νοσηλεύεται σχεδόν δύο μήνες στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών μετα απο εμφραγμα. 

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε αρχικά για τον Δημήτρη Σταρόβα η δημοσιογράφος Άννα Λίτινα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, κάθε μέρα που περνάει, η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα βελτιώνεται. 

Σύντροφος Σταρόβα: «Είμαστε αισιόδοξοι για την επαναφορά της ομιλίας του»

Όπως πρόσθεσε υποβάλλεται συνεχώς σε εξετάσεις, ενώ οι ιατροί έχουν ρίξει όλο το βάρος στο κομμάτι της ομιλίας και είναι αισιόδοξοι ότι σύντομα θα την ανακτήσει.  Από το πλευρό του δεν φεύγει στιγμή η σύντροφός του Άννα Σταθάκη, που δέχεται επισκέψεις από φίλους και συνεργάτες. 

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που ο Δημήτρης Σταρόβας  ζωγράφισε σε ένα κομμάτι χαρτί το πεντάγραμμο με το κλειδί του Σολ και έγραψε το όνομά του και της συντρόφου του. 

Το κλειδί του Σολ που ζωγράφισε ο Δημήτρης Σταρόβας στη σύντροφό του μέσα από το νοσοκομείο

Το κλειδί του Σολ που ζωγράφισε ο Δημήτρης Σταρόβας στη σύντροφό του μέσα από το νοσοκομείο 

Συγκρατημένη αισιοδοξία και για τον Δημήτρη Κόκοτα 

Συγκρατημένη αισιοδοξία, όμως, υπάρχει και για τον αγαπημένο τραγουδιστή Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος νοσηλεύεται σχεδόν δύο μήνες  στην εντατική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών.

Δημήτρης Κόκοτας: Αντιδρά στα ερεθίσματα των γιατρών

Δημήτρης Κόκοτας: Αντιδρά στα ερεθίσματα των γιατρών 

Δημήτρης Κόκοτας: «Δεν υποστηρίζεται μηχανικά. Σιγά σιγά όλα γίνονται»

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν υποστηρίζεται μηχανικά η αναπνοή του ενώ ανταποκρίνεται στα επώδυνα ερεθίσματα των γιατρών, αν τον τσιμπήσουν για παράδειγμα θα ανοιγοκλείσει τα μάτια του ή θα κουνηθεί.

 

Η Α. Λίτινα συνομίλησε  τη σύζυγό του Κατερίνα, νωρίτερα. Όπως της είπε, ο Δημήτρης Κόκοτας ακόμα δεν μπορεί να επικοινωνήσει, ωστόσο έχει ανοίξει τα μάτια του. Αισιοδοξεί και εκείνη ότι ο εφιάλτης αυτός θα τελειώσει σύντομα και ότι ο τραγουδιστής θα επιστρέψει νικητής στο σπίτι τους. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top