Μελίσα Μακάρθι: Ποια είναι η διάσημη κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ;

Η ηθοποιός μιλά πάντα με τα καλύτερα λόγια για τη Δούκισσα του Σάσσεξ

Το φιλί της Μέγκαν στον Χάρι και η αγένειά της που έγινε viral /Βίντεο: Breakfast@Star 

Η Μελίσα Μακάρθι έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα για τους κωμικούς ρόλους που έχει υποδυθεί στις γνωστές σειρές Mike & Molly, Tammy και The Heat.

Μέσα από τις ξεκαρδιστικές της ατάκες έχει χαρίσει στο κοινό άφθονες στιγμές γέλιου και χαράς. Η Μελίσα όμως είναι γνωστή και για τη στενή φιλία που διατηρεί με τη σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ.

Ουίλιαμ - Χάρι: «Έσπασε» ο πάγος μετά τη διάγνωση της Kέιτ με καρκίνο;

Στις 18 Απριλίου, η ηθοποιός βρέθηκε στην πρεμιέρα του μιούζικαλ Suffs του Broadway στο Music Box Theatre, όπου μεταξύ άλλων μίλησε με εγκωμιαστικά λόγια για την κολλητή της, χαρακτηρίζοντάς την «έξυπνη κι ενδιαφέρουσα γυναίκα».

Τρίβει τα χέρια της η Μέγκαν Μαρκλ: «Εγώ δε θα έκανα ποτέ τέτοιο λάθος»

Η ηθοποιός Μελίσα Μακάρθι - Φωτογραφία AP IMAGES

Η ηθοποιός Μελίσα Μακάρθι - Φωτογραφία AP IMAGES

«Μια έξυπνη και ενδιαφέρουσα γυναίκα που έχει τη δική της ζωή, για κάποιον λόγο, είναι απίστευτα απειλητική για μερικούς ανθρώπους», είπε για την αρνητική κριτική που δέχεται η Δούκισσα του Σάσσεξ για το βαζάκι με τη μαρμελάδα φράουλα που λάνσαρε πρόσφατα μέσω του προσωπικού της brand με τίτλο American Riviera Orchard.

«Πάντα σκεφτόμουν πόσο με εμπνέει. Δε θα ένιωθα ποτέ απειλή από κάποιον που είναι καταπληκτικός. Θα σκεφτόμουν μόνο πώς να εμπνευστώ από αυτόν. Είναι συνήθεια των ανθρώπων να ρίχνουν μίσος», πρόσθεσε. 

Η ηθοποιός είχε πρωταγωνιστήσει και στο βίντεο που είχε δημοσιευτεί για τα 40ά γενέθλια της Μέγκαν το 2021. Στο εν λόγω απόσπασμα οι δύο κολλητές είχαν μια ευχάριστηση συζήτηση μέσω zoom. Ωστόσο, το σημείο που είχε κλέψει την παράσταση, ήταν δίχως αμφιβολία τα ζογκλερικά του Χάρι έξω από το παράθυρο της συζύγου του, η οποία μόλις τον αντιλήφθηκε ξέσπασε σε γέλια. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top