Γιάννης Φέρτης: Tα λόγια αγάπης της Μιμής Ντενίση για τον πρώην σύζυγό της

«Σήμερα έφυγες… αλλά δε σε αποχαιρετώ. Θα σε έχω πάντα στην καρδιά μου!»

Όσα είχε πει η Μιμή Ντενίση για τη μητρότητα και για τις σχέσεις με τον Αντώνη Τρίτση και τον Γιάννη Φέρτη- εκπομπή «Μπαμπά-δες», Δεκέμβριος 2023

Η Μιμή Ντενίση είπε το δικό της «αντίο» στον Γιάννη Φέρτη, με τον οποίο υπήρξαν παντρεμένοι και ζευγάρι για περίπου από 10 χρόνια.

Μιμή Ντενίση- Γιάννης Φέρτης/ Η συνάντησή τους σε επίσημη πρεμιέρα παράστασης, το 2011/ NDP

Μιμή Ντενίση- Γιάννης Φέρτης/ Η συνάντησή τους σε επίσημη πρεμιέρα παράστασης, το 2011/ NDP

Η ίδια εξομολογήθηκε μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ότι εκείνος ήταν που την έκανε να αγαπήσει το θέατρο και πως σε εκείνον ανήκει ένα μέρος από ότι έγινε η ίδια. 

«Ήταν αυτός που μ' έκανε να αγαπήσω το θέατρο.. Να πιστέψω στον εαυτό μου …αυτός που του ανήκει ένα μέρος από ότι έγινα !! Που ζήσαμε μαζί δέκα χρόνια γεμάτα αγάπη έρωτα και δημιουργία. Σήμερα έφυγες… αλλά δε σε αποχαιρετώ. Θα σε έχω πάντα στην καρδιά μου!! Όπως και όλοι όσοι σε αγάπησαν. Κ είναι πολλοί!!! Όλο το θέατρο πενθεί για εσενα. Αγαπημένε μου», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της κοινής τους φωτογραφίας που δημοσίευσε η Μιμή Ντενίση.

Η Μιμή Ντενίση ήταν η δεύτερη σύζυγος του Γιάννη Φέρτη. Είχαν γνωστιστεί στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Συμβολαιογράφος». Το 1981 παντρεύτηκαν και χώρισαν το 1988. Ήταν ζευγάρι για περίπου 10 χρόνια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top