Μαρία Τζομπανάκη: Όταν στέφθηκε «Β' Μις Ελλάς» το 1975 στα καλλιστεία!

Γενέθλια για την «καπετάνισσα» του Σασμού: Η φωτογραφία από τα νιάτα της

Βίντεο για τη Μαρία Τζομπανάκη από το Happy Day

Τη Δευτέρα 5/2, η Μαρία Τζομπανάκη, είχε τα γενέθλιά της! Η τηλεοπτική «Καλλιόπη Σταματάκη» του Σασμού έκλεισε τα 68 και νιώθει τυχερή για όλα εκείνα που έχει ζήσει.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, η ηθοποιός γύρισε τον χρόνο πίσω και μοιράστηκε με τους followers της μια φωτογραφία από το παρελθόν.

Ειδικότερα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο από τα νεανικά της χρόνια, ασπρόμαυρη, στην οποία φοράει σκούφο και γούνα.

Μαρία Τζομπανάκη: Οι τρεις γάμοι, τα καλλιστεία και η ζωή στη Νέα Υόρκη


«Ευγνώμων για τη ζωή που έζησα… και χαλάλι για "τα νιάτα και τα κάλλη που δεν ξαναγυρίζουν πάλι"» σχολίασε η «καπετάνισσα» στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Μαρία Τζομπανάκη για τον εγγονό της, Αχιλλέα: «Με λέει ήδη γιαγιά»

 

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαρία Τζομπανάκη αναρτά φωτογραφίες από το παρελθόν δείχνοντας με αυτό τον τρόπο πόσο συμφιλιωμένη είναι με τον χρόνο που περνά.

«Υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός στην τηλεόραση και ιδιαίτερα όσον αφορά τις γυναίκες. Είναι παράσημο να μπορείς να ζεις, να μεγαλώνεις και να γερνάς μέσα στη δημιουργία. Δεν μπορείς να είσαι 60 και να παίξεις την 25χρονη, ντροπή. Θέλω να πω στις κυρίες συναδέλφους μου να μην φοβούνται να δείξουν τις ρυτίδες τους, το μεγάλωμά τους. Η ζωή είναι όμορφη από την αρχή μέχρι τη στιγμή που μεγαλώνεις. Μου αρέσω έτσι όπως είμαι, πάντα μου άρεσα. Σε όλες τις ηλικίες μου ένιωθα πάρα πολύ καλά. Υπήρχαν περίοδοι που δεν ήμουν καλά, αλλά δεν είχε να κάνει με την εμφάνισή μου. Με διάφορα πράγματα που είχα περάσει, κλείστηκα στον εαυτό μου», είχε δηλώσει πριν λίγους μήνες στο Mega Καλημέρα.

 

Να θυμίσουμε πως η Μαρία Τζομπανάκη το 1975 πήρε μέρος στα ελληνικά καλλιστεία! Η νεαρή κοπέλα με καταηωγή από την Κρήτη με τα μαύρα μακριά μαλλία ξεχώρισε στον διαγωνισμό ομορφιάς και στέφθηκε «Β` Μις Ελλάς».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top