Λιάντου: Με τον Σκουρλέτη έχουν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Όσα αποκάλυψε η ηθοποιός στην εκπομπή «Γεια σου»

Η Αφροδίτη Λιάντου είναι πολύ καλά στην προσωπική της ζωή με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη να είναι το πρόσωπο που κατάφερε να της «κλέψει» την καρδιά.

Αφροδίτη Λιάντου: Το... αγχολυτικό που κρύβει στην τσάντα της

Οι δυο ηθοποιοί, όταν δε βρίσκονται σε γυρίσματα, φροντίζουν να περνάνε ποιοτικό χρόνο μαζί, κάνοντας extreme sports και ταξίδια.

Το extreme sport που απόλαυσαν η Αφροδίτη Λιάντου με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη

Το extreme sport που απόλαυσαν η Αφροδίτη Λιάντου με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη

Μάλιστα από τις δηλώσεις της κόρης της Εβελίνας Παπούλια στην εκπομπή «Γεια σου» το πρωί της Κυριακής (03/12), καταλαβαίνουμε πως είχαν τρομερή χημεία από το πρώτο λεπτό, μιας και συγκατοίκησαν, όπως αποκάλυψε, σχεδόν από την αρχή της σχέσης τους. 

Αφροδίτη Λιάντου: Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης τη φωτογραφίζει στις διακοπές του

Αφροδίτη Λιάντου: Αποκάλυψε ότι έχει κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη

Αφροδίτη Λιάντου: Αποκάλυψε ότι έχει κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη

«Στον δεύτερο χρόνο που ήμουν στην Κύπρο, νοικιάσαμε ένα σπίτι εδώ με τον Αλέξανδρο. Στη συγκατοίκηση εκείνος είναι που κάνει υποχωρήσεις. Με βοηθάει πολύ. Έχουμε βρει τις ισορροπίες μας. Είμαστε μαζί 1,5 χρόνο περίπου. Συγκατοικήσαμε πολύ νωρίς, κυρίως λόγω της Κύπρου. Είχαμε κολλήσει και οι δυο κορονοϊό, ήμασταν έτσι κι αλλιώς μαζί, μας βάλανε μαζί και σε ένα σπίτι για να μην κολλήσουμε τους υπόλοιπους, τα πήγαμε μια χαρά και είπαμε να το δούμε. Γελάμε λίγο με τα δημοσιεύματα που γράφουν για τη σχέση μας. Είμαστε λίγο καιρό μαζί, δεν είναι ακόμα στα πλάνα μας ένας γάμος», είπε η Αφροδίτη Λιάντου. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top