Αφροδίτη Λιάντου: Το... αγχολυτικό που κρύβει στην τσάντα της

Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια δεν αποχωρίζεται τις καρτούλες της

Όσα είπε η Αφροδίτη Λιάντου στην εκπομπή Breakfast@Star 

Η Αφροδίτη Λιάντου, η όμορφη κόρη της Εβελίνας Παπούλια, βρέθηκε καλεσμένη… στη στήλη «η Κοντού κάνει… ντου» της εκπομπής Breakfast@Star και «μοιράστηκε» με τους τηλεθεατές τους «θησαυρούς» που κρύβει στην τσάντα της. 

Όπως αποκάλυψε η νεαρή ηθοποιός, η οποία έχει δημιουργήσει τη δική της εταιρία με τσάντες, έχει πάντα μαζί της αντιηλιακό σε stick, τα κλειδιά της και κραγιόν. «Αφήνω σημάδια από κραγιόν στον σύντροφό μου. Είναι συνέχεια με lipgloss ο καημένος» σχολίασε.

«Στο πορτοφόλι μου έχω κάρτες που μου έχουν γράψει η μητέρα μου, η γιαγιά μου και το αγόρι μου και γενικά πολλές φορές θα κάτσω να τις διαβάσω. Αν είμαι αγχωμένη ή νιώθω περίεργα, ανοίγω το πορτοφόλι και διαβάζω μια καρτούλα» είπε η Αφροδίτη Λιάντου.

Αφροδίτη Λιάντου: Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης τη φωτογραφίζει στις διακοπές του

Εβελίνα Παπούλια- Αφροδίτη Λιάντου στην πρεμιέρα του "Mamma Mia", το 2022/ NDP Έλλη Πουπουλίδου

Εβελίνα Παπούλια- Αφροδίτη Λιάντου στην πρεμιέρα του "Mamma Mia", το 2022/ NDP Έλλη Πουπουλίδου

Η ηθοποιός που έγινε ιδιαίτερα γνωστή από τη σειρά «Η Γη της Ελιάς» πρόσθεσε ακόμα πως έχει μαζί της άρωμα λεβάντας, τα γυαλιά ηλίου που συνήθως χρησιμοποιεί ως στέκα, καθώς και κοσμήματα που μπορεί να χρειαστούν για μια βραδινή βόλτα. 

Λιάντου - Σκουρλέτης: Μιλούν πρώτη φορά για τη σχέση τους!

«Έχω και κοχύλια μαζί μου. Στην παραλία αν κάτσω, πολλές φορές πετυχαίνω κάτι οπότε πάντα τα μαζεύω. Μου θυμίζει καλοκαίρι και επειδή μ’ αρέσει καλοκαίρι, οπότε θέλω να τα έχω μαζί μου».

Για τη μαμά της σχολίασε πως συνήθως έπαιρνε δικά της ρούχα και τσάντες για να φορέσει, όμως τελευταία η Αφροδίτη είναι αυτή που δανείζεται ρούχα από τη μαμά της. «Ξέρει ότι αν χάσει κάτι, της το έχω πάρει. Η μαμά μου δεν ψωνίζει πολλά ρούχα κι εγώ της παίρνω κι αυτά τα λίγα που μπορεί να βρω», κατέληξε η Αφροδίτη Λιάντου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top