Άννα Μάσχα: Υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης μετά από 24 χρόνια σχέσης!

«Είμαι μια μεγάλη γυναίκα, αποκατεστημένη...»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του Alpha

Την Άννα Μάσχα, τη γνωστή ως «Χάδω» από το Προξενιό της Ιουλίας ή τη «Διαμάντω» από το Αυτή η νύχτα μένει, φιλοξένησε στο Καλύτερα Δε Γίνεται η Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι του Σαββάτου, με την ηθοποιό να αποκαλύπτει μια ευχάριστη είδηση για την προσωπική της ζωή

Μετά από... πολλά χρόνια η Άννα Μάσχα υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό της

Μετά από... πολλά χρόνια η Άννα Μάσχα υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό της

«Υπέγραψα σύμφωνο συμβίωσης, είμαι μια μεγάλη γυναίκα, αποκατεστημένη. Έτσι όπως δεν το αποφασίζαμε, το αποφασίσαμε. Κάναμε μεγάλο γέλιο στο συμβολαιογραφικό γραφείο. Όταν υπογράφεις σύμφωνο, είναι πολύ εύκολο να χωρίσεις. Το κάναμε για τυπικούς λόγους και πρακτικά πράγματα», αποκάλυψε με χιούμορ η ηθοποιός. 

Άννα Μάσχα: «Δεν έχω παντρευτεί. Είμαι με τον ίδιο άνθρωπο 23 χρόνια»

Η ταλαντούχα ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν ασχολείται με τα social media. «Δε με ενδιαφέρουν καθόλου. Θέλουν χρόνο που δεν τον έχω», τόνισε. Μάλιστα, έκανε και μια ακόμα αποκάλυψη για τον ρόλο που αρνήθηκε στη σειρά Υπέροχα πλάσματα. «Νομίζω ότι ήταν ο ρόλος της Φαίδρας Δρούκα. Δε θυμάμαι γιατί είπα όχι, μου άρεσε η σειρά όταν την έβλεπα. Τότε ήταν φοβιστική για εμένα η τηλεόραση. Το κωμικό με φόβιζε ακόμα περισσότερο. Πρέπει να έχεις χάρισμα για να το κάνεις. Θα ήθελα να κάνω κωμωδία και στο θέατρο και στην τηλεόραση», δήλωσε. 

Η Άννα Μάσχα πρωταγωνιστεί στη σειρά Το προξενιό της Ιουλίας στον Alpha

Η Άννα Μάσχα πρωταγωνιστεί στη σειρά Το προξενιό της Ιουλίας στον Alpha
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top