Άννα Μάσχα: «Δεν έχω παντρευτεί. Είμαι με τον ίδιο άνθρωπο 23 χρόνια»

Η εξομολόγηση της τηλεοπτικής «Διαμάντως» για την προσωπική της ζωή

Η συνέντευξη της Άννας Μάσχα στη «Super Κατερίνα».

Η Άννα Μάσχα αγαπά πολύ το θέατρο, αλλά φέτος είπε να απαντήσει θετικά σε τηλεοπτική πρόταση και έτσι την απολαμβάνουμε ως «Διαμάντω» στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει».

Άννα Μάσχα: Ποια είναι η «Διαμάντω» από τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει»


Βέβαια, και στο παρελθόν είχε δεχτεί αντίστοιχες προτάσεις, αλλά είχε αρνηθεί. Για μια σειρά όμως μετάνιωσε που είπε «όχι» καθώς την παρακολουθούσε στην τηλεόραση.

«Η σχέση μου με την τηλεόραση είναι περιστασιακή. Έχω κάνει πράγματα, δεν έχω πει “όχι”. Δεν είναι ότι η τηλεόραση με κατέκλυζε με προτάσεις και εγώ έλεγα “όχι”. Ήρθε η ώρα. Πιστεύω πολύ στο σωστό timing. Η τελευταία τηλεοπτική πρόταση ήταν για το “Καρτ Ποστάλ”. Άλλη μια φορά στη ζωή μου είχα πολλές προτάσεις. Όταν είχα κάνει το “Ριζότο”. Μία από τις προτάσεις που είχα ήταν πολύ δελεαστική αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς ήμουν αφοσιωμένη στο θέατρο. Ήταν για τη σειρά «Υπέροχα πλάσματα». Μετά στεναχωρήθηκα που είπα “όχι” γιατί ήμουν φανατική της σειράς. Ήταν από τις ωραιότερες σειρές», δήλωσε στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η Άννα Μάσχα κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που γνωρίζουμε πολύ λίγα για εκείνη εκτός δουλειάς.

Η Άννα Μάσχα υποδύεται τη Διαμάντω στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει»/φωτογραφία NDP

Η Άννα Μάσχα υποδύεται τη Διαμάντω στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει»/φωτογραφία NDP

«Το παιδί μου είναι 13 χρονών. Δεν έχω παντρευτεί. Είμαι με τον ίδιο άνθρωπο 23 χρόνια. Δεν σκέφτηκα ποτέ να παντρευτούμε. Δεν έχουμε κάνει ούτε σύμφωνο συμβίωσης. Από τεμπελιά περισσότερο παρά από οτιδήποτε άλλο. Πραγματικά δεν ονειρεύτηκα να φορέσω νυφικό. Την ουσία του γάμου τη βιώνω που είναι η συντροφικότητα, η καθημερινότητα. Η νομοθεσία πια είναι πολύ ευνοϊκή και για τους ανθρώπους που έχουν αποφασίσει να μην ασχοληθούν με κάτι τέτοιο (σ.σ. τον γάμο). Ο γιος μου έρχεται στο θέατρο βλέπει, ψιλοβαριέται, μετά χειροκροτάει. Μου λέει την αλήθεια. Αν του άρεσα ή αν του άρεσε κάποια άλλη καλύτερα από εμένα. Δεν ξέρω αν έχει εκδηλώσει κάτι καθαρά καλλιτεχνικό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top