Μάρα Ζαχαρέα: «Μου αρέσει να είμαι περιποιημένη»

Πώς σχολίασε τις πολιτικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ

Όσα είπε η Μάρα Ζαχαρέα στην εκπομπή «Super Κατερίνα», 22/11/23

Εντυπωσιακή εμφάνιση με μαύρο βελούδο φόρεμα έκανε η Μάρα Ζαχαρέα, σε πάρτι της Vogue greece x Armani στο Μουσείο της Ακρόπολης. 

Η showbiz σε πάρτι στο Μουσείο της Ακρόπολης - Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, προσπαθώ. Χαίρομαι που μου το λέτε, γιατί έρχομαι κατευθείαν από το δελτίο, οπότε φαντάζεστε σε τι κατάσταση είμαι. Είχα πάρει τα ρούχα αυτά που βλέπετε στο κανάλι και προσπαθούσα να αλλάξω», απάντησε η Μάρα Ζαχαρέα στο κομπλιμέντο της δημοσιογράφου της εκπομπής «Super Κατερίνα», που είπε στην anchorwoman του Star ότι είναι πάντα καλοντυμένη στις δημόσιες εμφανίσεις της. 

Η Μάρα Ζαχαρέα στο πάρτι της Vogue greece x Armani στο Μουσείο της Ακρόπολης/ NDP Παναγιώτης Κουφαλέξης

Η Μάρα Ζαχαρέα στο πάρτι της Vogue greece x Armani στο Μουσείο της Ακρόπολης/ NDP Παναγιώτης Κουφαλέξης

«Δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με την εμφάνισή μου. Μου αρέσει να είμαι περιποιημένη. Ξέρετε, όσο περνάει και ο καιρός πρέπει να είσαι και περιποιημένη ειδικά όταν εμφανίζεσαι, αλλά μη νομίζετε, δε δίνω και τρομερή σημασία», πρόσθεσε η διευθύντρια ειδήσεων του Star και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού. 

Μάρα Ζαχαρέα: Στην έκθεση της κόρης της με κατακόκκινο φόρεμα

Σε ερώτηση σχετικά με τον Στέφανο Κασσελάκη, η διευθύντρια ειδήσεων του Star σχολίασε: «Θεωρώ ότι είναι μια δύσκολη στιγμή για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Θα υπάρξουν οπωσδήποτε ανακατατάξεις στον χώρο της Κεντροαριστεράς. Σημασία έχει ό,τι είναι να γίνει, να γίνει γρήγορα, ώστε να φανούν τα όποια αποτελέσματα γιατί υπάρχουν και οι Ευρωεκλογές τον Ιούνιο και ο πολιτικός χρόνος είναι πάντα δύσκολος».

Η Μάρα Ζαχαρέα στο πάρτι της Vogue greece x Armani στο Μουσείο της Ακρόπολης/ NDP Παναγιώτης Κουφαλέξης

Η Μάρα Ζαχαρέα στο πάρτι της Vogue greece x Armani στο Μουσείο της Ακρόπολης/ NDP Παναγιώτης Κουφαλέξης

Για τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν τρίτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ, η Μάρα Ζαχαρέα σημείωσε: «Αυτό είναι κάτι που πρέπει να απασχολήσει τους ίδιους. Ο ΣΥΡΙΖΑ όταν ξεκίνησε, ενώθηκαν διαφορετικά κομμάτια. Είχε έναν κινηματικό χαρακτήρα, είχε να κάνει πάρα πολύ με την εποχή και το timing που αναδύθηκε όλο αυτό. Από δω και πέρα, λοιπόν, πρέπει να δουν τι θα κάνουν, γιατί είναι σημαντικό για τη χώρα μας – κι αυτό το λένε οι πάντες- να υπάρχει μία ισχυρή αντιπολίτευση, όποια κι αν είναι αυτή».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top