Μουμούρης: Η οικογενειακή ζωή με τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και τις κόρες τους

«Δεν είμαστε αυστηροί αλλά όταν πει κάτι η Νάντια, "τελείωσε"»

Όσα είπε ο Μάξιμος Μουμούρης για την οικογένειά του- Mega Καλημέρα

Ο Μάξιμος Μουμούρης, ο τηλεοπτικός «Κωνσταντίνος» στη Γη της Ελιάς, μίλησε για την απώλεια της μητέρας του σε νεαρή ηλικία, αλλά και την καθημερινότητά του με τη σύζυγό του, βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου και τις τρεις κόρες τους. 

Μάξιμος Μουμούρης - Νάντια Γιαννακοπούλου/ NDP Θωμάς Δασκαλάκης

Μάξιμος Μουμούρης - Νάντια Γιαννακοπούλου/ NDP Θωμάς Δασκαλάκης

«Το μόνο κοινό μας στοιχείο με τον “Κωνσταντίνο” είναι ότι αγαπά πάρα πολύ την οικογένεια», ανέφερε ο Μάξιμος Μουμούρης για τον ρόλο του, μιλώντας στην εκπομπή Mega Kαλημέρα. 

Ο Μάξιμος Μουμούρης είναι παντρεμένος με τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου εδώ και 21 χρόνια και έχουν αποκτήσει τρεις κόρες: την Κατερίνα (15 ετών), την Ιωάννα (13 ετών) και τη Γκρατσιέλα (10 ετών).

Ορκωμοσία Βουλής: Με τον σύζυγο και τις κόρες της η Νάντια Γιαννακοπούλου

«Η πατρότητα με έκανε πιο ώριμο άνθρωπο. Δε λείπει ένας γιος από το σπίτι, αρκώ εγώ για να “διαλύσω” το σπίτι. Δεν είμαστε αυστηροί ως γονείς, αλλά αν πει κάτι η σύζυγός μου, "τέλειωσε"», ανέφερε στη συνέχεια ο 47χρονος ηθοποιός. 

Mάξιμος Μουμούρης: Η συζυγική ζωή με τη Νάντια Γιαννακοπούλου

 «Η ζωή με τη συγκεκριμένη πολιτικό είναι πολύ ωραία, δε φέρνει την πολιτική στο σπίτι. Με τη Νάντια γνωριζόμαστε από το σχολείο, τα ραβασάκια ήταν από την πλευρά της. Κάναμε έναν κύκλο ζωής και συναντηθήκαμε την κατάλληλη στιγμή. Η Νάντια είναι φοβερή αντίπαλος στη λεκτική διαμάχη, είναι ρήτορας», είπε ο Μάξιμος Μουμούρης για τη σύζυγό του. 

Γιαννακοπούλου για Μουμούρη: «Ήμουν ερωτευμένη μαζί του από το σχολείο»

Παραδέχτηκε μάλιστα, πως βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού, λέγοντας πως «είναι υποχρέωσή μου αλλά και χαρά μου». 

Ο Μάξιμος Μουμούρης με τις τρεις κόρες του στα γενέθλιά του 

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως στα δώρα είναι «σκράπας», αλλά τις επετείους τις θυμάται. «Χάσαμε νωρίς τη μητέρα μου, ήμασταν τρεις άντρες και λίγο “γκάου” με τα δώρα. Η οικογένειά μου με τη Νάντια με βοήθησε να καταλάβω ότι τα Χριστούγεννα είναι εποχή δώρων», εξομολογήθηκε.

«Σαν έφηβος ήμουν αρκετά χαζοχαρούμενος, πολύ ντροπαλός αλλά στην παρέα ήμουν μια χαρά. Η υποκριτική δεν ξέρω πώς ήρθε στη ζωή μου, δεν έλεγα ούτε ποίημα, ούτε προσευχή στο σχολείο. Ήταν ανάγκη να εκφράσω κάτι», κατέληξε ο δημοφιλής ηθοποιός. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top