Η Τουμάση επιβεβαίωσε τον γάμο με τον Πανταζάρα - Η φωτογραφία με τη βέρα

Οι ευχές του Γεράσιμου Σκιαδαρέση για το ζευγάρι

«Μαγεύτηκα από την ερμηνεία της συντρόφου μου στο ''Προξενίο της Ιουλίας''», είχε πει σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» ο Αργύρης Πανταζάρας

Έκπληξη προκάλεσε το δημοσίευμα για τον μυστικό γάμο του Αργύρη Πανταζάρα με τη Σίσσυ Τουμάση στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, το περασμένο Σάββατο 28/10, αφού φαίνεται πως ελάχιστοι άνθρωποι του περιβάλλοντός των δύο ηθοποιών γνώριζαν για το ευτυχές γεγονός. 

Πανταζάρας- Τουμάση/ φωτογραφία instagram

Πανταζάρας- Τουμάση/ φωτογραφία instagram

Πανταζάρας- Τουμάση: Παντρεύτηκαν κρυφά στο Οικουμενικό Πατριαρχείο!

Το ζευγάρι δημοσίευσε φωτογραφίες από το ταξίδι του στην Κωνσταντινούπολη, τίποτα όμως που να σχετιζόταν με τον γάμο του. Σήμερα πάντως, η Σίσσυ Τουμάση επιβεβαίωσε την είδηση, όταν απάντησε δημοσίως στις ευχές του Γεράσιμου Σκιαδαρέση.

«Να ζήσετε ευτυχισμένοι» σχολίασε ο δημοφιλής ηθοποιός στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Τουμάση από την Κωνσταντινούπολη, με την ίδια να απαντά «ευχαριστούμε πολύ».

Το ζευγάρι έχει επιστρέψει στην Αθήνα για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, όμως δε σταματά να αναρτά υλικό από το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη. Σε ένα από τα στιγμιότυπα που ανέβασε μάλιστα, ο Αργύρης Πανταζάρας διακρίνουμε τη βέρα στο δεξί χέρι της Σίσσυς Τουμάση. 

O πρωταγωνιστής της σειράς του Alpha «Ο Παράδεισος των κυριών» και η ηθοποιός που συμμετέχει φέτος στο «Προξενιό της Ιουλίας» έκαναν γνωστή τη σχέση τους πριν από περίπου έναν χρόνο και κρατούν χαμηλούς τόνους σχετικά με την προσωπική τους ζωή.

Πανταζάρας- Τουμάση/ φωτογραφία instagram

Πάντως, ακόμη και στενοί τους συνεργάτες δε γνώριζαν για τον γάμο τους, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την Ευγενία Ξυγκόρου που υποδύεται την Ιουλία Σκούταρη στο «Προξενιό της Ιουλίας», η οποία δεν πίστευε στα αυτιά της όταν έμαθε για τον γάμο από τους δημοσιογράφους. 

Η αντίδραση της Ξυγκόρου όταν έμαθε για τον γάμο Τουμάση- Πανταζάρα/ Ηappy Day

«Τιιιι; Σήμερα ήμουν με τη Σίσσυ, τι; Ρε, τι μου λένε; Παιδιά δεν ξέρω κάτι. Έχω πάθει σοκ αυτή τη στιγμή, σήμερα διάβαζε για το μάθημα που θα δώσει στη σχολή της. Δεν ξέρω τίποτα» είπε έκπληκτη η Ευγενία Ξυγκόρου.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top