Μπέτυ Λιβανού: «O σύζυγός μου έφυγε και ξαναγύρισε μετά από χρόνια»

Τι είπε για τα παιδικά της χρόνια και ποιο είναι το πραγματικό της όνομα

Για τον γάμο της, τα παιδικά της χρόνια και το πραγματικό της όνομα μίλησε η Μπέτυ Λιβανού.  Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο περιοδικό You, πέρασε μεγάλη κρίση στον γάμο της. Ο σύζυγός της έφυγε και γύρισε μετά από χρόνια. 

Μπέτυ Λιβανού: «Ο κορωνοϊός επηρέασε τη φωνή μου και τα αυτιά μου»

«Δεν υπάρχει μυστικό, δεν ξέρω εάν είναι και επιτυχία...» είπε για τη «συνταγή επιτυχίας» μετά από 40 χρόνια γάμου.  

Τιμητικό βραβείο στην Μπέτυ Λιβανού στην απονομή Βραβείων Ίρις 2023/ NDP Έλλη Πουπουλίδου

Τιμητικό βραβείο στην Μπέτυ Λιβανού στην απονομή Βραβείων Ίρις 2023/ NDP Έλλη Πουπουλίδου

«Οι σχέσεις μεταλλάσσονται μέσα στον χρόνο, δεν μένουν οι ίδιες. Ξεκινούν από έναν έρωτα και καταλήγουν στη συγγένεια, τη συντροφικότητα, την τρυφερότητα, το νοιάξιμο για έναν άνθρωπο που έχεις στη ζωή σου. Ο έρωτας δε διαρκεί εφόρου ζωής, όσο υπάρχουν όμως αισθήματα υπάρχουν και σχέσεις» είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για το αν πέρασε κρίση μέσα στον γάμο της, εξομολογήθηκε πως πέρασε «μεγάλη κρίση» και πως ο σύζυγός της Γιώργος έφυγε και ξαναγύρισε πίσω μετά από χρόνια.

Η Μπέτυ Λιβανού με τον σύζυγό της  Γιώργο Πανουσόπουλο και την κόρη τους, Μαργαρίτα, το 2018/ NDP 

Η Μπέτυ Λιβανού με τον σύζυγό της  Γιώργο Πανουσόπουλο και την κόρη τους, Μαργαρίτα, το 2018/ NDP 

Η Μπέτυ Λιβανού παντρεύτηκε τον γνωστό σκηνοθέτη Γιώργο Πανουσόπουλο και όπως έχει πει η ίδια γνωρίστηκαν όταν ακόμα εκείνος ήταν οπερατέρ. To ζευγάρι μετρά 50 χρόνια κοινής ζωής και μαζί απέκτησαν δυο υπέροχες κόρες τη Μαργαρίτα και τη Δέσποινα.

Μπέτυ Λιβανού: «Δεν είχα καλά παιδικά χρόνια. Γνώρισα τον πατέρα μου στα 12 μου»

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε ακόμη για τα παιδικά της χρόνια και τη σχέση με τον πατέρα της. 

«Δεν είχα καθόλου καλά παιδικά χρόνια. Ήμουν αντικειμενικά ένα παιδί χαρούμενο, άσχετα εάν το περιβάλλον μου δεν ήταν αυτό που έπρεπε. Τον πατέρα μου τον γνώρισα πρώτη φορά 12 χρόνων. Ζούσε στο εξωτερικό και ήρθε στην Ελλάδα όταν ήθελε να πάρει διαζύγιο από τη μητέρα μου, γιατί ήταν με μια άλλη γυναίκα. Είχαμε μια ψύχραιμη συνάντηση. Βρήκε μερικά χρόνια μετά τον εαυτό του στην Ελβετία, έμεινε εκεί για την υπόλοιπη ζωή του, παντρεύτηκε, έκανε άλλη μια κόρη, την αδερφή μου, που την αγαπώ πάρα πολύ και έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση παρ' όλο που είμαστε μακριά» εξομολογήθηκε.

Μπέτυ Λιβανού: «Η ομορφιά μού άνοιξε πόρτες»

Τέλος, για όσους δεν το γνωρίζουν το πραγματικό όνομα της Μπέτυς Λιβανού είναι Δέσποινα Τράτα. Το καλλιτεχνικό της όνομα, με το οποίο έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ήταν επινόηση του σπουδαίου παραγωγού ελληνικών Ταινιών, Φιλοποίμενος Φίνου. Σε ερώτηση μάλιστα, για το αν η ίδια περίμενε να κάνει καριέρα με το πραγματικό της όνομα, απάντησε πως: «Εγώ δεν περίμενα καθόλου να κάνω καριέρα, οι άλλοι περίμεναν, δεν ήταν δική μου φιλοδοξία αλλά των άλλων».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top