Μπέτυ Λιβανού: «Η ομορφιά μού άνοιξε πόρτες»

Η ηθοποιός μίλησε για την οικογένειά της, το διαζύγιο και την επανασύνδεση

Ήταν από τις όμορφες ηθοποιούς του θεάτρου και του ελληνικού κινηματογράφου και εξακολουθεί να είναι! Η Μπέτυ Λιβανού άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και θυμήθηκε ωραίες στιγμές που έχει περάσει με την οικογένειά της τα Χριστούγεννα.

Μπέτυ Λιβανού

«Έχω περάσει πολλά Χριστούγεννα ωραία, πάντα ανοίγαμε το σπίτι μας, κάναμε τραπέζια. Είναι μια υπέροχη εποχή και την αγαπούν πολύ και τα παιδιά μου. Οι κόρες μου είναι μεγάλες, η μια είναι παντρεμένη. Και οι δυο είναι πάνω από 30. Με την κόρη μου, την Μαργαρίτα έχω παίξει μαζί. Είναι σαν να δουλεύω με μια ξένη. Είμαστε 2 επαγγελματίες που κάνουμε τη δουλειά μας».

Η ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον σκηνοθέτη, Γιώργο Πανουσόπουλο, αλλά είχαν πάρει και διαζύγιο. Τελικά υπήρξε επανασύνδεση μεταξύ τους. «Η διαδρομή με το σύζυγό μου, 50 χρόνια, ήταν και με δυσκολίες και ωραία. Είχαμε πάρει και διαζύγιο. Δεν πιστεύω ότι οι γάμοι διατηρούν μια σχέση. Οι σχέσεις διατηρούνται όταν υπάρχουν από μόνες τους και λειτουργούν. Έχει αλλάξει η κοινωνία. Ζούμε σε μια εποχή που οι κοινωνίες περνάνε κρίσεις, είναι δύσκολα τα πράγματα, έχουν χαθεί οι αξίες. Δεν κάνουν όνειρα, μόνο σχέδια».

Μπέτυ Λιβανού

Στη συνέχεια, η Μπέτυ Λιβανού μίλησε και για τα μυστικά ομορφιάς της, ενώ δε δίστασε να παραδεχτεί on camera ότι έχει κάνει μπότοξ. «Βλέπω καμία φορά την εικόνα μου στις παλιές ταινίες και λέω, να, έτσι ήταν η Μπέτυ. Δεν κάνω τίποτα για την εικόνα μου, πολύ λιγότερα από ό,τι κάνει οποιαδήποτε άλλη γυναίκα. Έχω κάνει μπότοξ, είναι κάτι που κάθε γυναίκα το κάνει για να φρεσκάρει τον εαυτό της. Η ομορφιά μού άνοιξε πόρτες. Είναι ένα δώρο που σου χαρίζεται και απλώς το απολαμβάνεις. Ευτυχώς δεν συνειδητοποιούσα την ομορφιά μου, είναι επικίνδυνο αυτό. Η δουλειά μας περνάει τώρα οικονομική κρίση. Δεν έβγαλα πολλά λεφτά, γιατί δεν το είδα ποτέ ως επάγγελμα. Δεν έχω καμία αγωνία να είμαι κάθε χρόνο στη σκηνή ή στην οθόνη. Η σχέση μου με τα χρήματα είναι πολύ κακή, δεν καταλαβαίνω την αξία τους. Και ο σύζυγός μου το ίδιο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top