Σπύρος Δημητρίου για Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Είχα παντρευτεί μια σούπερ σταρ»

Όσα είπε ο γνωστός δικηγόρος και πρώην σύζυγος της τραγουδίστριας

Δείτε όσα είπε ο Σπύρος Δημητρίου στην εκπομπή του ΣΚΑΪ

Στην εκπομπή Fay’s Time της Φαίης Σκορδά μίλησε ο Σπύρος Δημητρίου. Ο γνωστός δικηγόρος αναφέρθηκε στην απόφασή του να κατέβει στις εκλογές αλλά και την πρώην σύζυγό του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Σπύρος Δημητρίου: Μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιο με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

«Αποφάσισα να ασχοληθώ με την πολιτική γιατί αγαπώ πολύ τις αλλαγές. Η τελευταία μου επαφή με τις εκλογές ήταν το 1994 στις εκλογές του 15μελους στο λύκειο. Με ενέπνευσε πολύ ο Νίκος Χαρδαλιάς, τον θεωρώ σχεδόν οικογένειά μου. Είμαι στην απάνθρωπη περίοδο που λέγεται προεκλογική», είπε αρχικά.  

Ο Σπύρος Δημητρίου είναι ένας από τους πιο μαχητικούς νέους δικηγόρους

Ο Σπύρος Δημητρίου είναι ένας από τους πιο μαχητικούς νέους δικηγόρους

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Ένας χωρισμός είναι ίδιος για όλους - Πας παρακάτω»

«Το πιο ανυπόφορο είναι να πηγαίνεις σε παλιούς πολιτικούς και να πρέπει να υποστείς τον προσωπικό τους μύθο. Παθαίνω υπόταση, χάνω το χρώμα μου, έχω και διαγνωσμένη ΔΕΠΥ και πρέπει να υποστώ αυτήν τη διαδικασία», πρόσθεσε.

Ο Σπύρος Δημητρίου με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη όταν δεν είχαν εμφανιστεί τα σύννεφα στον γάμο τους

Ο Σπύρος Δημητρίου με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη όταν δεν είχαν εμφανιστεί τα σύννεφα στον γάμο τους /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Όσον αφορά στην πρώην σύζυγό του Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Σπύρος Δημητρίου δήλωσε: «Δεν έχω αισθανθεί ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο. Είχα παντρευτεί μια σούπερ σταρ κι ακόμα είναι σούπερ σταρ η Ελεωνόρα και πάει περίφημα. Τρέφω αισθήματα πάντα θαυμασμού κι αγάπης για το πρόσωπό της». 

Ζουγανέλης: Η αποκάλυψη για το διαζύγιο της Ελεωνόρας και του Δημητρίου

Θυμίζουμε ότι η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κι ο Σπύρος Δημητρίου χώρισαν ύστερα από δυόμισι χρόνια γάμου κι έναν φλογερό έρωτα που τον Οκτώβριο του 2020 οδήγησε σε έναν ρομαντικό γάμο στις Σπέτσες, έχοντας στο πλευρό τους συγγενείς, αγαπημένους φίλους και στενούς συνεργάτες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top