Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Ένας χωρισμός είναι ίδιος για όλους - Πας παρακάτω»

Τι είπε για το διαζύγιό της από τον Σπύρο Δημητρίου

Καλεσμένη στο Στούντιο 4 βρέθηκε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τα προσωπικά της και τον χωρισμό της από τον δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου που είχε απασχολήσει ιδιαίτερα τα media.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Ένας χωρισμός είναι ίδιος για όλους - Πας παρακάτω»

Με αφορμή τις ερωτήσεις που συχνά δέχεται εκείνη και ο πατέρας της, Σπύρος Ζουγανέλης για τον χωρισμό της από τον πρώην σύζυγό της, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη απάντησε για πρώτη φορά στην κάμερα, μετά την είδηση για το διαζύγιό της.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Ένας χωρισμός είναι ίδιος για όλους - Πας παρακάτω»

Φωτογραφία από τον γάμο του ζευγαριού στις Σπέτσες / NDP

«Είμαι ένας άνθρωπος κανονικός. Μου συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν και στους άλλους με όλα τα συναισθήματα. Ένας χωρισμός είναι ένας χωρισμός. Για όλο τον κόσμο σημαίνει το ίδιο. Είναι σίγουρα μια αλλαγή και περνάς μια περίοδο αμφισβήτησης, νιώθεις ότι έχεις κάνει κάτι που δεν πήγε όπως το είχες ονειρευτεί. Φτάνει η στιγμή να πας παρακάτω και αυτό είναι το νόημα της ζωής…

Μέσα  από όλες αυτές τις αναποδιές βρίσκουμε τη δύναμη και πάμε παρακάτω και βλέπουμε έναν εαυτό νέο και καινούργιο. Όπως συμβαίνει αυτό με όλους τους ανθρώπους, έτσι συνέβη και με μένα. Να βγω να πω τι; Δεν κατέχω το μυστικό του κράτους. Όλοι άνθρωποι αντιμετωπίζουμε κάποιες συνθήκες της ζωής με τον ίδιο τρόπο», απάντησε η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top