Σπύρος Δημητρίου: Μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιο με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

«Γίνεται να ξε-ερωτευτείς, αλλά δε γίνεται να ξε-αγαπήσεις»

Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ

Την πρώτη του συνέντευξη μετά τον χωρισμό του από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, έδωσε στην εκπομπή Γεια σου ο Σπύρος Δημητρίου

Δημητρίου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την είδηση του διαζυγίου από τη Ζουγανέλη

Ο γνωστός δικηγόρος μίλησε αρχικά για την απώλεια της μητέρας του Σταυρούλας Δημητρίου από κορωνοϊό τον Μάιο του 2021 και στη συνέχεια για το πολυσυζητημένο διαζύγιό του: «Δυστυχώς ενέπεσα κι εγώ στον κανόνα ότι παντρεύονται όλοι και χωρίζουν. Συμβαίνει. Έχει υπάρξει και πιο γρήγορα και πιο αργά. Πάντως κρατώ ότι γίνεται να ξε-ερωτευτείς, αλλά δε γίνεται να ξε-αγαπήσεις».  

Ο Σπύρος Δημητρίου έχει τις καλύτερες σχέσεις με την πρώην σύζυγό του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Ο Σπύρος Δημητρίου έχει τις καλύτερες σχέσεις με την πρώην σύζυγό του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Σπύρος Δημητρίου: Η πρώτη δήλωση μετά το διαζύγιο με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

«Οπότε προτιμώ και διατηρώ άριστες σχέσεις. Είναι μια σούπερ σταρ, υπερταλαντούχα, που τη θαυμάζω ακόμα πολύ και θα συνεχίσω να την επισκέπτομαι στις συναυλίες της. Είναι και δικό μου. Τη θαυμάζω όντως πολύ ως καλλιτέχνη. Τώρα, αν προσωπικά είχαμε κάποια θέματα και δεν προχώρησε… Πάντα φταίνε κι οι δύο και πάντα κάνουν κι οι δύο την αυτοκριτική φαντάζομαι, αλλά τώρα στις συναισθηματικές σχέσεις δεν μπορεί ποτέ να αποδοθεί δικαιοσύνη», απάντησε σχετικά.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Σπύρος Δημητρίου: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού πριν το διαζύγιο

Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Σπύρος Δημητρίου: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού πριν το διαζύγιο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Δε μιλάω για τα προσωπικά μου, γιατί δεν ξέρω κανέναν σοβαρό άνθρωπο να μιλάει για αυτά. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν επάγγελμα το να μιλάνε για τα προσωπικά τους. Τα διαζύγια βγαίνουν πάρα πολύ εύκολα πλέον, ακόμα και μέσω Ίντερνετ», πρόσθεσε ο Σπύρος Δημητρίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top