Μελιτά: «Άκουσα από τη σκηνή ότι έχω πρόταση γάμου, τι απάντηση να δώσω;»

Το περιστατικό με τον Κωστή Μαραβέγια που την έφερε σε άβολη θέση

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά υποδέχτηκαν στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» τον Κωστή Μαραβέγια και με αφορμή τη συνάντηση αυτή, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ένα απίστευτο περιστατικό που της συνέβη σε συναυλία του στο Θέατρο Βράχων. 

Xειρουργείο για την Τζένη Μπότση - Τι έπαθε η ηθοποιός;

«Να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ που μου έχεις προσφέρει μία από τις πιο αμήχανες στιγμές της ζωής μου», ανέφερε αρχικά η Τζένη Μελιτά με τον συνεργάτη της να ρωτά απορημένος «Τι έχει συμβεί; 

Τότε ο γνωστός τραγουδιστής άρχισε να διηγείται την ιστορία λέγοντας «Έχω έναν καλό φίλο που ερχόταν σε όλες μου τις συναυλίες. Κάποια στιγμή μου είπε: “Θέλω να κάνω πρόταση γάμου σήμερα και θα πεις εσύ το όνομα της Τζένης”. Η καλύτερή μου λέω! Ήταν η πρώτη μου μεγάλη συναυλία εκτός σκηνών, το Θέατρο Βράχων. Το είπα λοιπόν, αλλά δεν μου φάνηκε από την σκηνή να το ήθελε τόσο, κάτι δεν πήγαινε καλά, δεν ξέρω. Είχε πάθει σοκ». 

Τζένη Μελιτά: Τι απάντησε για τις 14.000 ευρώ που «πήρε» για την Eurovision

Μελιτά σε Μαραβέγια: «Μου πρόσφερες μία από τις πιο αμήχανες στιγμές της ζωής μου»

Ο Κωστής Μαραβέγιας πήγε να κάνει χάρη σε έναν φίλο του και την «πάτησε»

Στην πραγματικότητα όμως ο καλλιτέχνης είχε παρερμηνεύσει τα λόγια του, καθώς ο σύντροφος της Τζένης Μελιτά του είχε ζητήσει να της αφιερώσει ένα τραγούδι και όχι να της κάνει πρόταση γάμου με την ίδια να γίνεται το επίκεντρο της προσοχής και να έρχεται σε αμηχανία.

«Ήμουν μόνη μου και άκουσα από τον Κωστή Μαραβέγια ότι έχω πρόταση γάμου και ήμουν σε σοκ. Ο κόσμος γύρω να περιμένει μια απάντηση. Τι απάντηση να δώσω; Δεν θέλαμε να μου κάνει πρόταση γάμου, μια αφιέρωση ήθελα να μου κάνει», περιέγραψε η Τζένη Μελιτά. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top