Ζωή Παπαδοπούλου: «Λαμβάνω σκληρά μηνύματα από γυναίκες για τα κιλά μου»

Η γέννηση της κόρης της και τα αρνητικά σχόλια για τα κιλά της εγκυμοσύνης

Η Ζωή Παπαδοπούλου μετά από δύο αναγκαστικές διακοπές κύησης, κατάφερε την 1η Νοεμβρίου του 2022 να κρατήσει στην αγκαλιά της τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Θοδωρή Πλεμμένο, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ζωή Παπαδοπούλου: Μαμά για πρώτη φορά η τραγουδίστρια 

Η Ζωή Παπαδοπούλου με τον σύζυγό της, Θοδωρή Πλεμμένο / Φωτογραφία: NDP- Νίκος Δρούκας

Η Ζωή Παπαδοπούλου με τον σύζυγό της, Θοδωρή Πλεμμένο / Φωτογραφία: NDP- Νίκος Δρούκας 

Ζωή Παπαδοπούλου: «Είμαι πάνω από 40 και φέρνω στον κόσμο ένα παιδί»

Η γνωστή ερμηνεύτρια μίλησε στο «Happy Day» για τον ερχομό της κόρης της, αλλά και τα αρνητικά σχόλια που δέχεται από γυναίκες για τα κιλά της εγκυμοσύνης της. 

«Η κόρη μου είναι πολύ καλή και βοηθάει και τους δυο γονείς της. Το πρώτο διάστημα ήταν το πολύ δύσκολο. Η μητρότητα είναι κάτι το τόσο καινούργιο. Κάθε μέρα λέω “αυτό το πλάσμα είναι δικό μας;”. Η κόρη μας είναι ένα θαύμα, νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη. Είμαι ευτυχισμένη», εξομολογήθηκε αρχικά η τραγουδίστρια.

«Ο έρωτας με τον σύζυγό μου δυνάμωσε μετά τον ερχομό του παιδιού μας. Ο Θοδωρής είναι συνοδοιπόρος μου. Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη που κρατάω στην αγκαλιά μου την κόρη μου. Όταν προσπαθείς να κάνεις παιδί υπάρχουν στιγμές απογοήτευσης και πίκρας. Είχα δύο ατυχείς εγκυμοσύνες. Το βιώνει και η γυναίκα και ο άντρας.

Η Ζωή Παπαδοπούλου μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται από γυναίκες 

Η Ζωή Παπαδοπούλου μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται από γυναίκες 

Λαμβάνω αρνητικά μηνύματα από γυναίκες. Σκληρά μηνύματα για τα κιλά της εγκυμοσύνης, πολύ αδιάκριτες ερωτήσεις. Η γυναίκα βάλλεται από παντού», τόνισε η Ζωή Παπαδοπούλου. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top