Ζωή Παπαδοπούλου: Μαμά για πρώτη φορά η τραγουδίστρια

Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Η ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά για τη Ζωή Παπαδοπούλου που έγινε μαμά

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ζωή Παπαδοπούλου αφού έγινε για πρώτη φορά μαμά. Η τραγουδίστρια γέννησε στις 10:20 το πρωί της Τρίτης 1η Νοεμβρίου και τώρα κρατά στην αγκαλιά της την μπεμπούλα της.

Ζωή Παπαδοπούλου: Θα γίνει μαμά για πρώτη φορά - «Το θαύμα έγινε»

Τη χαρμόσυνη είδηση έκανε γνωστή η Φαίη Σκορδά μέσα από τη εκπομπή «Πρωινό Μας», ενώ ευχήθηκε στους ευτυχισμένους γονείς να τους ζήσει το κοριτσάκι τους.

Ζωή Παπαδοπούλου: «Είμαι πάνω από 40 και φέρνω στον κόσμο ένα παιδί»

Η γλυκιά μαμά είχε μιλήσει ανοιχτά για τα εμπόδια που αντιμετώπισε μέχρι να καταφέρει να μείνει έγκυος έπειτα από δύο αναγκαστικές διακοπές κύησης.

 


«Είμαι πολύ καλά! Η εγκυμοσύνη έχει πάει πολύ καλά, χωρίς τα δύσκολα συμπτώματα. Πάντα με τη γνώμη των γιατρών μου συνέχιζα να δουλεύω και το πήγαινα βήμα βήμα. Δεν είχα χάσει την ελπίδα μου να μείνω έγκυος, πάντα πίστευα ότι θα πάει καλά αυτό. Αν είναι να έρθει, θα έρθει. Υπάρχουν ανώτερες δυνάμεις που ορίζουν κάποια πράγματα, δεν τα ελέγχουμε όλα εμείς. Ας αφήσω το σώμα και την ψυχή μου να ηρεμήσει.  Ας αφεθώ στην τύχη στη ζωή μου που βρήκα έναν άνθρωπο που είναι κοντά και είναι συνοδοιπόρος και να εστιάσω σε αυτό και τη σχέση μας», είχε δηλώσει η Ζωή Παπαδοπούλου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top