Ζωή Παπαδοπούλου: «Είμαι πάνω από 40 και φέρνω στον κόσμο ένα παιδί»

Τι είπε η εγκυμονούσα τραγουδίστρια για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε

Μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της διανύει η Ζωή Παπαδοπούλου. Η τραγουδίστρια έπειτα από δύο αναγκαστικές διακοπές κύησης, πλέον περιμένει το πρώτο της παιδάκι.

Ζωή Παπαδοπούλου: Θα γίνει μαμά για πρώτη φορά - «Το θαύμα έγινε»

Η εγκυμονούσα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και μίλησε για τη πιο γλυκιά αναμονή της ζωής της, αλλά και τα εμπόδια που συνάντησε μέχρι να ακούσει τα ευχάριστα νέα.

Ζωή Παπαδοπούλου: Η εξομολόγηση για την αναγκαστική διακοπή της κύησής της

 

«Είμαι πολύ καλά! Η εγκυμοσύνη έχει πάει πολύ καλά, χωρίς τα δύσκολα συμπτώματα. Πάντα με τη γνώμη των γιατρών μου συνέχιζα να δουλεύω και το πήγαινα βήμα βήμα. Δεν είχα χάσει την ελπίδα μου να μείνω έγκυος, πάντα πίστευα ότι θα πάει καλά αυτό. Αν είναι να έρθει, θα έρθει. Υπάρχουν ανώτερες δυνάμεις που ορίζουν κάποια πράγματα, δεν τα ελέγχουμε όλα εμείς. Ας αφήσω το σώμα και την ψυχή μου να ηρεμήσει.  Ας αφεθώ στην τύχη στη ζωή μου που βρήκα έναν άνθρωπο που είναι κοντά και είναι συνοδοιπόρος και να εστιάσω σε αυτό και τη σχέση μας», δήλωσε η Ζωή Παπαδοπούλου.

«Εγώ αυτό που λέω είναι δώσε λίγο χρόνο και μην επηρεάζεσαι από το περιβάλλον που πολλές φορές μας πιέζει και με καλή πρόθεση. Η ηλικία είναι υποκειμενικό πράγμα πια. Αριθμοί είναι. Εγώ είμαι πάνω από 40 και φέρνω στον κόσμο ένα παιδί. Δεν κατάλαβα. Και φυσιολογικά», πρόσθεσε η μέλλουσα μαμά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top