Η Ανθή Βούλγαρη ξεσπά: «Κανονίστε την πορεία σας, δεν σας ξεπλένει τίποτα»

Η αποκάλυψη για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη

Επιθυμία όλης της Ελλάδας είναι οι υπεύθυνοι του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να απονεμηθεί δικαιοσύνη, προκειμένου να απαλυνθεί ο πόνος των οικογενειών που εν μια νυκτί έχασαν τόσο άδικα τα παιδιά τους.

Οικονόμου: Ανατριχιαστικοί οι διάλογοι του σταθμάρχη

Το πρωί της Δευτέρας (08/03), η Ανθή Βούλγαρη προχώρησε σε μια απίστευτη αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega». Συγκεκριμένα γνωστοποίησε πως υπάλληλοι του ΟΣΕ δέχονται απειλές, για να μη μιλήσουν για τις συνθήκες που επικρατούν στους σιδηροδρομικούς σταθμούς.

Τέμπη: Αγνοείται ακόμη μία κοπέλα - «Είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί κάτι»

Το απίστευτο ξέσπασμα της Ανθής Βούλγαρη στον αέρα της εκπομπής της

Το απίστευτο ξέσπασμα της Ανθής Βούλγαρη στον αέρα της εκπομπής της 

«Ελπίζω να ξηλωθούν και οι αρμόδιοι του ΟΣΕ, γιατί μέχρι στιγμής δεν έχω δει να περνάει από ΕΔΕ κανένα ανώτατο στέλεχος του ΟΣΕ, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Χθες βγήκε ο σταθμάρχης Θεσσαλονίκης κι έδειχνε ο άνθρωπος τα ποντίκια μέσα στον πύργο που τρώνε τα καλώδια.

Και σε αυτό το σημείο να πω κάτι, έμαθα ότι απειλούν τον κόσμο να μη μιλήσει. Κανονίστε την πορεία σας γιατί τώρα δεν σας ξεπλένει τίποτα. Έχω στοιχεία ατράνταχτα. Αφήστε τον κόσμο να μιλήσει», είπε οργισμένη η παρουσιάστρια της ενημερωτικής εκπομπής. 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top