Λιάγκας: Το μήνυμα που του έστειλε ο Χρήστος Μάστορας μετά τον καβγά

Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν στο μαγαζί εκείνο το βράδυ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Μάστορα και έναν καβγά που είχε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το βίντεο αυτό τραβήχτηκε το περασμένο Σάββατο, όταν ο τραγουδιστής που βρισκόταν πάνω στη σκηνή, είδε έναν από τους θαμώνες να φλερτάρει τη σύντροφό του Γαρυφαλλιά Καληφώνη, κι έτσι έχασε την ψυχραιμία του σε σημείο να κατέβει από την πίστα. 

Απίστευτος καβγάς Μάστορα με θαμώνα: «Βλάκα! Δεν ντρέπεσαι λίγο... »

Στο εν λόγω περιστατικό αναφέρθηκαν και μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, με τον παρουσιαστή να λέει ότι μίλησε με τον καλλιτέχνη!

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως εκείνο το βράδυ βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Χρήστος Μάστορας και η Δέσποινα Βανδή, χωρίς όμως να είναι μπροστά στο περιστατικό αφού αποχώρησε λίγο νωρίτερα.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε ότι έστειλε μήνυμα στον τραγουδιστή προκειμένου να του ζητήσει συγγνώμη που δεν πρόλαβε να τον χαιρετήσει με εκείνον να του αναφέρει πως συνέβη κάτι που τον στεναχώρησε αρκετά.

«Δεν έγινε με μένα ο καβγάς. Έγινε αφού έφυγα. Και με τη Δέσποινα Βανδή είμαι πολύ φίλος και με τον Χρήστο Μάστορα είμαστε φίλοι και το πρωί ανταλλάξαμε μηνύματα γιατί ανέβηκα στο καμαρίνι χαιρέτησα τη Δέσποινα και δεν πρόλαβα να ανέβω να χαιρετήσω τον Χρήστο. Του στέλνω το πρωί ένα μήνυμα και του λέω “Χρήστο συγγνώμη που δεν ανέβηκα”. Μου λέει “φίλε όλα καλά. Άσε τι να σου πω.

Την ώρα που έφυγες έγινε και ένας καυγάς και δεν μπορώ να συγκρατήσω τα νεύρα μου”. Του είπα “δεν πειράζει γι’ αυτό σε αγαπάει ο κόσμος γιατί είσαι ειλικρινής”», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και πρόσθεσε: «Δικαιολογημένα. Αν βλέπεις να την πέφτουν στη σύντροφό σου εκνευρίζεσαι. Ο ίδιος πάντως μου έγραψε το πρωί ότι στεναχωρήθηκε πάρα πολύ με ότι έγινε. Δεν μου είπε τι έγινε, δεν μου εξήγησε. Μου λέει “έγινε κάτι και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και χαλάστηκε και ο κόσμος και ζητώ συγγνώμη γιατί εγώ είμαι διασκεδαστής”» αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top