Κατερίνα Παπουτσάκη – Παναγιώτης Πιλαφάς: Χώρισαν μετά από 10 χρόνια γάμου

Τα unfollow στο Instagram και η τελευταία τους εμφάνιση μαζί

Δείτε στο βίντεο απόσπασμα από τη συνέντευξη της Κατερίνας Παπουτσάκη στο After Dark

Ένας χωρισμός «βόμβα» κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς χώρισαν μετά από 10 χρόνια γάμου.

Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας έχουν κάνει unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram. Η τελευταία δημόσια κοινή εμφάνιση του πρώην ζευγαριού έγινε το καλοκαίρι, όταν πήγαν στο Ηρώδειο στις 29 Ιουλίου 2022, ενώ στην πρόσφατη εμφάνιση της Κατερίνας ως τραγουδίστρια στον Σταυρό του Νότου, ο επιχειρηματίας ήταν απών. 

Η τελευταία εμφάνιση του ζευγαριού στο Ηρώδειο τον Ιούλιο του 2022 / Φωτογραφίες: NDP

Η εμφάνιση της Κατερίνας Παπουτσάκη στη σκηνή του "Σταυρού του Νότου" την περασμένη εβδομάδα - Από τη βραδιά έλειπε ο Παναγιώτης Πιλαφάς / Φωτογραφία: NDP

Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει δυο παιδιά, τον Μάξιμο και τον Κίμωνα, ενώ η Κατερίνα Παπουτσάκη σε πρόσφατη συνέντευξή της στο After Dark και τον Θέμη Γεωργαντά είχε δηλώσει ότι παντρεύτηκε τον άντρα της μετά από έναν μήνα γνωριμίας. 

«Δεν ήθελα ποτέ να κάνω γάμο. Καθόλου δεν ήταν στο πρόγραμμα, μάλιστα και τα παιδιά δεν ήταν στο πρόγραμμα. Σκεφτόμουν ίσως κάνω παιδί μετά τα 30 μόνη μου και μπορεί να υιοθετούσα ένα παιδί. Δεν ήταν ποτέ ο πρώτος μου σκοπός να κάνω το δικό μου παιδί. Αυτό με την υιοθεσία το σκεφτόμουν απ’ όταν ήμουν 10 χρονών. Μέχρι τα 30 μου έβλεπα τις μανάδες στον δρόμο να κουβαλάνε τα καρότσια και τα μωρά και να ζορίζονται και έλεγα, “Θεέ μου, τι κάνουν”».

Η ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε παραδεχτεί ότι είχαν συμβουλευτεί με τον άντρα της σύμβουλο γάμου, ενώ είχε τονίσει ότι η σχέση τους ήταν καρμική.

Παπουτσάκη- Πιλαφάς: Το σπίτι τους είναι σε στυλ 70’s και είναι υπέροχο

Στην τελευταία live συνέντευξή της στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», η Κατερίνα Παπουτσάκη δεν είχε κάνει καμία αναφορά στον Παναγιώτη Πιλαφά.

Κατερίνα Παπουτσάκη – Παναγιώτης Πιλαφάς: Το love story του ζευγαριού και ο γάμος στη Δονούσα

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς παντρεύτηκαν στις 28 Αυγούστου 2012 στον Ιερό Ναό της Παναγίας στη Δονούσα. Το ζευγάρι είχε γνωριστεί μόλις έναν μήνα νωρίτερα.

Και μπορεί τα προηγούμενα χρόνια η ηθοποιός να έκανε τρυφερές αφιερώσεις για την επέτειο γάμου της με τον επιχειρηματία, φέτος όμως επέλεξε να μας δείξει στη δέκατη επέτειο γάμου μια βουτιά της στη θάλασσα με τη λεζάντα «Ας πετάξουμε»!

To πρώην ζευγάρι πέρυσι τον Μάρτιο έκανε ένα ταξίδι στο Παρίσι και τότε τίποτα δεν προμήνυε τον χωρισμό. 


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top