Κατερίνα Παπουτσάκη: «Με τον σύζυγό μου γνωρίστηκα έναν μήνα πριν τον γάμο»

Η ηθοποιός πήγε καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «After Dark»

Δείτε στο βίντεο απόσπασμα από τη συνέντευξη της Κατερίνας Παπουτσάκη στο After Dark

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε για τον γάμο της με τον Παναγιώτη Πιλαφά αλλά και για το κυνήγι που δέχτηκε από τους παπαράτσι στο παρελθόν.

Η γνωστή ηθοποιός πήγε καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark» του Θέμη Γεωργαντά. Για τα 10 χρόνια γάμου που συμπλήρωσε το καλοκαίρι είπε: 

«Δεν ήθελα ποτέ να κάνω γάμο. Καθόλου δεν ήταν στο πρόγραμμα, μάλιστα και τα παιδιά δεν ήταν στο πρόγραμμα. Σκεφτόμουν ίσως κάνω παιδί μετά τα 30 μόνη μου και μπορεί να υιοθετούσα ένα παιδί. Δεν ήταν ποτέ ο πρώτος μου σκοπός να κάνω το δικό μου παιδί. Αυτό με την υιοθεσία το σκεφτόμουν απ’ όταν ήμουν 10 χρόνων. Μέχρι τα 30 μου έβλεπα τις μανάδες στο δρόμο να κουβαλάνε τα καρότσια και τα μωρά και να ζορίζονται και έλεγα, “Θεέ μου, τι κάνουν”».

Για την ημέρα του γάμου της: «Τίποτα δεν ήταν κανονικό, από αυτό που φόρεσα μέχρι και τα σανδάλια. Είχαμε κρατήσει αρκετά κλειστό τον γάμο μας. Δε γνωριζόμασταν και πολύ καιρό με τον Παναγιώτη, δεν ήταν συνειδητή επιλογή ο γάμος μας. Είχαμε γνωριστεί έναν μήνα πριν», ανέφερε η Κατερίνα Παπουτσάκη, ενώ σε ερώτηση για την περίοδο πριν τα παιδιά της, η ηθοποιός παραδέχτηκε: «Μου λείπει το να είμαι ανέμελη, αυτό μου λείπει», δήλωσε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Κατερίνα Παπουτσάκη - Παναγιώτης Πιλαφάς

Κατερίνα Παπουτσάκη - Παναγιώτης Πιλαφάς / Φωτογραφία: NDP

Μιλώντας για την εποχή των παπαράτσι και όσα βίωσε στο ξεκίνημα της καριέρας της η Κατερίνα Παπουτσάκη ανέφερε: «Σήμερα δε γίνεται με τον ίδιο τρόπο το gossip. Είναι το ίδιο; Με κάτι παπαράτσι που μου την έστηναν τότε… Δε θυμάσαι; Γινόταν χαμός! Με έναν γνωστό τότε παπαράτσι που πήγε να σκοτωθεί ο άλλος και να τρακάρουν γιατί τον κυνηγούσε με το αυτοκίνητο; Τα θυμάμαι αυτά σαν τώρα. Εμένα κάτω από το σπίτι μου να με κυνηγάνε, να μου την έχουν στημένη. Δηλαδή δεν υπήρχε αυτό το πράγμα. Να με κυνηγάει ένας μπροστά, ένας πίσω και ένας πιο πίσω.

Να κλαίω και να τους λέω, «σταματήστε, σας παρακαλώ, αφήστε με» και να γελάει αυτός και να λέει «σ’ αρέσει, ρε;». Κάτι τέτοια και να σταματάνε οι άνθρωποι στον δρόμο και να παρακαλάνε να με αφήσουν», ανέφερε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top