Κοραλία Καράντη: Ο λόγος που δεν αποκαλύπτει το πραγματικό της επίθετο

Τι είπε για την εμμονή της με τους μεγαλύτερους άνδρες

Η συνέντευξη της Κοραλίας Καράντη στο «The 2Night Show»

Η Κοραλία Καράντη δε δίνει συχνά συνεντεύξεις, αλλά όταν αποφασίσει να το κάνει είναι αποκαλυπτική. Έτσι και το βράδυ της Τετάρτης (19/10), κάθισε απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την επιλογή της να μη μιλά συχνά στα ΜΜΕ.

Κοραλία Καράντη: «Άλλαξα την ώρα του γάμου για να γλιτώσω τους παπαράτσι»

«Παλιότερα είχα προκατάληψη με τις συνεντεύξεις, φοβόμουν γιατί θεωρούσα ότι ο ηθοποιός ότι θέλει να το πει, το λέει μέσα από τη δουλειά του. Με την τροπή που πήραν τα πράγματα κατάλαβα ότι ήταν λάθος όλο αυτό. Ήταν μια αντίληψη των παλιών ηθοποιών, ενώ η γενιά μου ήταν λίγο πιο χαλαρή», είπε αρχικά στο The 2Night Show.

H ταλαντούχα ηθοποιός αναφέρθηκε και στα παιδικά της χρόνια μιας και μέχρι την ηλικία των 9 ετών δεν υπήρχε το πατρικό πρότυπο στο σπίτι της. Στη συνέχεια, όλα άλλαξαν όταν μπήκε στη ζωή της ο Βύρων Πάλλης.

Κοραλία Καράντη: «Ήμουν πικραμένη με τον πατέρα μου κι άλλαξα το όνομά μου»

Κοραλία Καράντη

«Όταν μπήκε στη ζωή μας ο Βύρων Πάλλης, εγώ ήμουν 9 χρονών, οπότε δεν είχα κανένα αντρικό πρότυπο στο σπίτι. Για εμένα ήταν δύσκολο. Θεωρώ ότι είναι κι οι δύο γονείς απαραίτητοι για να μεγαλώσουν τα παιδιά ήρεμα κι ισορροπημένα. Η προσωπικότητα του πατέρα είναι αυτό που θα κάνει μια γυναίκα να δημιουργήσει το πρότυπο του άντρα που θα αγαπήσει και θα συνδέσει τη ζωή της. Όταν αυτό δεν υπάρχει κι είναι θολό, αχνό, μακρινό ή στραβό, δημιουργεί ένα πρόβλημα στις γυναίκες στο να βρουν μετά».

Αυτός είναι σύμφωνα με την ίδια και ο λόγος που έχει μια «μανία» με τους μεγαλύτερους άνδρες. «Είχα μια μανία με τους μεγαλύτερους άντρες, όταν ήμουν μικρή. Το αποδίδω εκεί. Μεγαλώνοντας και συνεχίζοντας τη ζωή μου, αυτό σταμάτησε να ισχύει τόσο πολύ. Ο Βύρων ήταν ένας άνθρωπος που φρόντισε την καλλιέργεια και τη μόρφωσή μου, την αναλυτική μου σκέψη», συμπλήρωσε η Κοραλία Καράντη.

Κλείνοντας, εξήγησε για ποιο λόγο δεν αποκαλύπτει το πραγματικό της επίθετο.  «Δε λέω δημόσια το επίθετο μου, γιατί είναι κάτι πίσω από το οποίο κρύβομαι. Όταν θέλω να περάσω χωρίς να με παρατηρήσουν. Το Καράντη είναι το πατρικό όνομα της μητέρας του Βύρωνα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top