Κοραλία Καράντη: «Άλλαξα την ώρα του γάμου για να γλιτώσω τους παπαράτσι»

«Δεν ήθελα να είμαι στο επίκεντρο της δημοσιότητας», δήλωσε η ηθοποιός

Η Κοραλία Καράντη μετρά πολλά χρόνια λαμπρής πορείας στον χώρο της υποκριτικής.

Η ταλαντούχα ηθοποιός όλα αυτά τα χρόνια προσπαθεί να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή και τα έχει καταφέρει μία χαρά.

Κοραλία Καράντη: «Ήμουν πικραμένη με τον πατέρα μου κι άλλαξα το όνομά μου»

Κοραλία Καράντη

Η Κοραλία Καράντη μίλησε για τις σχέσεις της με τους άνδρες. «Οι άντρες στη ζωή μου μάλλον με κυνήγησαν, το «ναι» δεν το έλεγα εύκολα, έπρεπε να τρέξουν πολύ, υπέκυπτα στον πιο ανθεκτικό στο τρέξιμο. Ήμουν ένα ζαρκάδι που έτρεχε και όποιος επέμενε με τσάκωνε και αυτό ήταν μάλλον και το λάθος μου. Δεν ήθελα να είμαι στο επίκεντρο της δημοσιότητας, στο «κέντρο Ελενίτσα», χρειάστηκε μάλιστα να κρύψω την ώρα του γάμου μου κάποια στιγμή», είπε αρχικά στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Κοραλία Καράντη: Επιστρέφει τηλεοπτικά με νέο κούρεμα – Δείτε το!


Η ίδια αποκάλυψε πως έχει κάνει έναν γάμο σε πολύ νεαρή ηλικία. «Υπάρχει και ένας τρίτος γάμος στη ζωή μου, πολύ νεανικός πολιτικός γάμος, που έγινε από έρωτα, τον οποίο δεν γνωρίζει κάνεις και φυσικά δεν τον κρύβω. Όλοι οι γάμοι μου έγιναν με κίνητρο καρδιάς, ποτέ δεν έκανα ένα γάμο από συμφέρον. Παντρεύτηκα στις 11 το βράδυ με τη σύμφωνη γνώμη του πάτερα της εκκλησίας που θα μας πάντρευε για να γλυτώσουμε τους παπαράτσι και τη δημοσιοποίηση».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top