Shaya: Μου είπαν ότι δε θα μπορέσω να κάνω παιδιά. Ήταν σκληρό

Η γέννηση του γιου της ήταν ένα θαύμα

Τα τελευταία χρόνια η Shaya απολαμβάνει τη μητρότητα. Η τραγουδίστρια έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Ιάσονα, καρπό του έρωτά της με τον Θοδωρή Παπαντώνη.

Το ζευγάρι αγκαλιά με τον γιο του σε παλαιότερη φωτογραφία

Το ζευγάρι αγκαλιά με τον γιο του την ημέρα του γάμου του


Η Shaya χαρακτηρίζει τη γέννηση του μονάκριβου γιου της θαύμα, αφού λόγω κάποιων γυναικολογικών προβλημάτων που αντιμετώπισε οι γιατροί της είχαν πει πως ενδεχομένως δε θα μπορούσαν να σώσουν τη μήτρα της.

Shaya: «Μου είπε ότι δεν ήξερε αν μπορεί να σωθεί η μήτρα μου»

«Είχα κάποια γυναικολογικά θέματα και μου είχαν πει ότι μάλλον δε θα μπορέσουν να σώσουν τη μήτρα μου. Εκείνη ήταν η στιγμή που γνώρισα τον άντρα με τον οποίο θα ήθελα να κάνω παιδί. Για καλή μου τύχη, ο θείος του είναι από τους καλύτερους γυναικολόγους της Ευρώπης. Με έκανε καλά. Μετά από έξι μήνες έμεινα έγκυος και γεννήθηκε ο Ιάσονας. Γι΄αυτό λέω ότι ήταν θαύμα ο γιος μου».

«Ήταν δύσκολη περίοδος. Μου ήταν δύσκολο να πιστέψω ότι μου συνέβαινε κάτι τέτοιο. Ήταν σκληρό», εξομολογήθηκε στο Πρωινό μας, μιλώντας για το πώς ένιωσε όταν της είπαν ότι δε θα μπορούσε να αποκτήσει παιδιά.

H Shaya με τον σύζυγό της, Θοδωρή Παπαντώνη

H Shaya με τον σύζυγό της, Θοδωρή Παπαντώνη

Shaya: «Τον άνδρα μου δεν τον ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή»

 «Είναι τρελομπαμπάς ο Θοδωρής. Περνάνε πολύ ωραία με τον Ιάσονα. Όταν είναι στο σπίτι βοηθάει όσο μπορεί. Δεν ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι θέλω να κάνω παιδί μαζί του, ούτε τον ερωτεύτηκα κατευθείαν. Μετά τους τρεις πρώτους μήνες της γνωριμίας μας κατάλαβα ότι έχω ερωτευτεί», δήλωσε για τον σύζυγό της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top