Shaya: «Μου είπε ότι δεν ήξερε αν μπορεί να σωθεί η μήτρα μου»

Η αντίδρασή της όταν της είπαν ότι ίσως δεν κάνει ποτέ παιδιά

Εδώ και μερικά χρόνια που ήρθε στη ζωή ο γιος της, η Shaya απολαμβάνει το θαύμα της μητρότητας.

Shaya: Η φωτογραφία με τον γιο της στην Εβδομάδα Μόδας

Shaya - Θοδωρής Παπαντώνης

Shaya και Θοδωρής Παπαντώνης στον γάμο τους στη Λευκάδα το 2018 - Φωτογραφία NDP 

Shaya: «Τον άνδρα μου δεν τον ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή»

Η τραγουδίστρια σε μια σπάνια εξομολόγησή της στο περιοδικό «ΕΓΩ!», αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να μείνει έγκυος.

«Μου είπαν ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην μπορώ να κάνω παιδιά. Ο ερχομός του γιου μου είναι ένα θαύμα γιατί ήρθε από το πουθενά. Από εκεί που νόμιζα ότι δεν θα γίνω τελικά μητέρα, βρέθηκε μπροστά μου ο άντρας μου και ο θείος του που είναι από τους καλύτερους γυναικολόγους στην Ευρώπη. Μόλις έμαθε το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είπε ότι θα με κάνει καινούρια. Έτσι κι έγινε!», ανέφερε αρχικά η Shaya για τη γέννηση του γιου της. 

Ενώ όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε πώς αντέδρασε, όταν έμαθε πως ίσως να μην κάνει ποτέ παιδιά, απάντησε «Στενοχωρήθηκα, δεν γινόταν να μην στενοχωρηθώ. Ο πρώτος γυναικολόγος μου είπε ότι ήταν πολύ σοβαρό και δεν ήξερε αν μπορεί να σωθεί η μήτρα μου. Λέω βρήκα τον άνθρωπό μου, με τον οποίο μπορεί να κάνω ωραία οικογένεια κι εσύ μου λες ότι μπορεί να γίνει αφαίρεση μήτρας; Ευτυχώς όμως πήγα στον θείο του άντρα μου που είναι εξαιρετικός γυναικολόγος».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top