Τανιμανίδης - Μαυρίδης: Η αγκαλιά των δύο ανδρών στη βάπτιση των διδύμων

Οι δύο παρουσιαστές δίνουν μία νέα ευκαιρία στη φιλία τους

Νέα ευκαιρία στη φιλία τους φαίνεται ότι δίνουν οι δύο πρώην συμπαρουσιαστές του World Party, Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης. Οι δυο άνδρες άφησαν πίσω ό,τι τους χώριζε και χθες απαθανατίστηκαν αγκαλιασμένοι στη βάπτιση των δίδυμων κοριτσιών του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα.

«Ανακωχή» Τανιμανίδη - Μαυρίδη: Καλεσμένος στη βάφτιση των διδύμων

Η εμφάνιση του Γιώργου Μαυρίδη στη βάπτιση της Αριάνας και της Φιλίππας στη Μύκονο τους εξέπληξε όλους. Η κάμερα του Mykonos Live TV βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε την εγκάρδια αγκαλιά των δύο ανδρών, οι οποίοι στη συνέχεια, είχαν μια συνομιλίας αρκετής ώρας, σε πολύ καλό κλίμα.

Μπόμπα - Τανιμανίδης: Βάφτισαν τις δίδυμες κορούλες τους στη Μύκονο

Σημειώνεται ότι οι δύο άντρες παρά τη μακροχρόνια φιλία που τους συνέδεε είχαν απομακρυνθεί τα τελευταία χρόνια χωρίς να είναι σαφής ο λόγος.

Τανιμανίδης - Μπόμπα: Η λαμπερή βάπτιση στη Μύκονο

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα μαζί με τους καλούς τους φίλους βρέθηκαν στο νησί των Ανέμων προκειμένου να βαπτίσουν τις δίδυμες κορούλες τους, Φιλίππα και Αριάνα.

Χριστίνα Μπόμπα βάπτιση Μύκονος

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα βάπτιση

Το μυστήριο έγινε στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας, στον Πλατύ Γιαλό της Μυκόνου. Το ροζ χρώμα κυριάρχησε στη διακόσμηση του χώρου, που είχε ως φόντο το καταγάλανο Αιγαίο.

βάπτιση διδύμων Μπόμπα - Τανιμανίδη Μύκονος  4

βάπτιση διδύμων Μπόμπα - Τανιμανίδη Μύκονος

Νονοί τη μικρής Φιλίππας είναι ο Μάνος Γαβράς, η Μαρίνα Βερνίκου, η κόρη της, Ντεμήλια Καμπουρίδη, και ο γιος της, Γιώργος Καμπουρίδης, ενώ της Αριάνας, η κολλητή φίλη του ζευγαριού, Γιολάντα Καλογεροπούλου, ο επιχειρηματίας Μίλτος Καμπουρίδης, η Αννέζια Καμπουρίδη και ο Γιώργος Καμπουρίδης.

βάπτιση διδύμων Μπόμπα - Τανιμανίδη
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top