Μπόμπα - Τανιμανίδης: Βάφτισαν τις δίδυμες κορούλες τους στη Μύκονο

Καλεσμένος στο μυστήριο κι ο Γιώργος Μαυρίδης

Δείτε φωτογραφίες από τη βάφτιση των παιδιών της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη

Τις δίδυμες κορούλες τους, Φιλίππα και Αριάνα, βάφτισαν στη Μύκονο ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα.

Η βάφτιση έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας στον Πλατύ Γυαλό στη Μύκονο. Πρόκειται για ένα γραφικό εκκλησάκι με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Μπόμπα: Στη Μύκονο η αδερφή της για τη βάπτιση της Αριάνας και της Φιλίππας

Η μητέρα των δίδυμων κοριτσιών έλαμπε μέσα στο εντυπωσιακό φόρεμα με την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη. Εντυπωσιακός ήταν όμως και ο πατέρας των διδύμων, Σάκης Τανιμανίδης.

Χριστίνα Μπόμπα: Στην παραλία με τις δίδυμες λίγο πριν τη βάπτισή τους

Τα μωρά βαφτίζουν συνολικά επτά νονοί. Το ζευγάρι ήθελε να έχει τέσσερις νονούς για το κάθε κορίτσι του, αλλά ένας από αυτούς θα είναι κοινός. Συγκεκριμένα, η βάφτιση της Φιλίππας και της Αριάνας ήταν οικογενειακή υπόθεση για τη Μαρίνα Βερνίκου και τον Μίλτο Καμπουρίδη. Το ζευγάρι που πάντρεψε τον Σάκη Τανιμανίδη και τη Χριστίνα Μπόμπα την 1η Σεπτεμβρίου του 2018. Έτσι, δε θα μπορούσαν να μην είναι ανάμεσα στους νονούς των παιδιών τους.

Τανιμανίδης - Μπόμπα: Οι 8 νονοί & το προσκλητήριο της βάπτισης των διδύμων

Ωστόσο, δεν ήταν μόνοι, αφού νονοί στα δίδυμα ήταν και τα τρία παιδιά τους: η 16χρονη Ντεμίλια, ο 14χρονος Γιώργος και η 12χρονη Ανέζια.. Ακόμη, ανάμεσα στους νονούς ήταν ο γνωστός ηθοποιός και καλός φίλος του ζευγαριού, Μάνος Γαβράς, αλλά και η καλή φίλη της Χριστίνας Μπόμπα, Γιολάντα Καλογεροπούλου.

Τη μικρή Φιλίππα βάφτισαν ο Μάνος Γαβράς με τη Μαρίνα Βερνίκου και τα παιδιά της, Ντεμίλια και Γιώργο. Την Αριάνα βάφτισαν ο Μίλτος Καμπουρίδης με τον Γιώργο και την Ανέζια και τη Γιολάντα Καλογεροπούλου.

Ανάμεσα σε εκείνους που έδωσαν το «παρών» ήταν ο πρώην φίλος και συνεργάτης του Σάκη Τανιμανίδη, Γιώργος Μαυρίδης αφήνοντας, μάλλον, άφωνους τους καλεσμένους.

«Ανακωχή» Τανιμανίδη - Μαυρίδη: Καλεσμένος στη βάφτιση των διδύμων

Μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει το πάρτι για τη βάφτιση της Φιλίππας και της Αριάνας σε γνωστό beach bar του νησιού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top